Doğumdan sonra eşim sanki elini ayağını çekti benden, ilgisini azaltmış gibi hissediyorum hamileyken çok ilgiliydi

Bilmiyorum öyle olmadığını söylüyor ama öyle hissediyorum ve görüyorumNedenki
İllaki bir sebebi vardır sebebsiz bişey olmazBilmiyorum öyle olmadığını söylüyor ama öyle hissediyorum ve görüyorum
Yok kız hiçbir sebebi yok ya ben artık kendime bakamadığımdan onunla ilgilenemediğimden de olabilir 2 hafta bile olmadı çünkü bebek yatınca bende en fazla yatabiliyorumİllaki bir sebebi vardır sebebsiz bişey olmaz
Doğumdan sonra eşim sanki elini ayağını çekti benden, ilgisini azaltmış gibi hissediyorum hamileyken çok ilgiliydi![]()
Lohusalık psikolojisi kuzum emin ol doğum eden herkes öyle düşünüyor ama öyle değil canını sıkma senDoğumdan sonra eşim sanki elini ayağını çekti benden, ilgisini azaltmış gibi hissediyorum hamileyken çok ilgiliydi![]()
KatılıyorumLohusalık psikolojisi kuzum emin ol doğum eden herkes öyle düşünüyor ama öyle değil canını sıkma sen![]()
yeni dogum yapanda hemen hemen cok kisi boyle dusnuyorDoğumdan sonra eşim sanki elini ayağını çekti benden, ilgisini azaltmış gibi hissediyorum hamileyken çok ilgiliydi![]()
Hormonlarının etkisi ile bazı davranışları yanlış anlıyor olabilir misin canım eşinle bı düşüncelerini paylaş mutlakaDoğumdan sonra eşim sanki elini ayağını çekti benden, ilgisini azaltmış gibi hissediyorum hamileyken çok ilgiliydi![]()