Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emir'inAnnesi tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,160 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan Emir'inAnnesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Emir'inAnnesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 34+1 haftaligiz sabah 15 20 dk boyunca sancı çektim sağ tarafım çok acıdı sağ ayağım bile tutmadı neden oldu normal mi acaba doğum yaklaştığı için mi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar 34+1 haftaligiz sabah 15 20 dk boyunca sancı çektim sağ tarafım çok acıdı sağ ayağım bile tutmadı neden oldu normal mi acaba doğum yaklaştığı için mi
Pardon 35+1

Pardon 35+1

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Pardon 35+1

Pardon 35+1
Kuzum doktora danıştinmi ani hareket filan mı yaptın

Aysenaz ve aselin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bence normal canım.bendede kramp giriyo nefes böle alırken bişey batiyo karnıma sanki.sakin kalıp nefes yavaş alıyorum haretsiz bekliorum geciyo

Bence normal canım.bende 34+3 ucum. bendede kramp giriyo nefes böle alırken bişey batiyo karnıma sanki.sakin kalıp nefes yavaş alıyorum haretsiz bekliorum geciyo.gunumuz yaklasiyo ya ylanci sancılar bence

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank

Pardon 35+1

Pardon 35+1
Cnm senin sancıların yalancı sancı belirtisi doğum sancısı 5 dakikada bı tekrar eder ve düzenli bı sancı olur

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Yalancı doğum sancıları doğumdan 1 ay önce başlar kuzum. Oturma ve yatma pozisyonlarına dikkat et, ani hareketlerden kaçın, bol bol dinlen

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 38. Haftasındasınız.
Bebeğin organları tamamen gelişti. artık dışarı hayata hazırız. Bundan sonraki
en büyük sıkıntımız beklemek. bütün anne adayları hemen doğum yapacağını düşünür. Ayak bileklerindeki şişlikler iyice artar. preeklampsiye tekrar dikkat.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 48 cm ağırlıgı 2950 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...