Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar yalancı sancı nasıl oluyor 36 haftam bitti bügun karnım taş gibi sert ve sancılı hareketli çok ağrıyor canım acıyor ama normal gerçek Sançı değil eminim ama yalancı sancı nasıl birşey sizde nasıl başladı neler oldu
Kızlar yalancı sancı nasıl oluyor 36 haftam bitti bügun karnım taş gibi sert ve sancılı hareketli çok ağrıyor canım acıyor ama normal gerçek Sançı değil eminim ama yalancı sancı nasıl birşey sizde nasıl başladı neler oldu
Yalancı sancı ara ara adet ağrısının hafif şeklidir dinlenince pozisyon değiştirince geçer. Doğum sancısı ise belden kasıklara doğru yayılan adet ağrısı gibi giderek şiddeti artar ve düzenli saat aralıklarıyla 30-20-10-5-3 dk da bir gelir. Buna göre ayırt edebilirsin canım
Canım gittim 2 haftada bir gel dedi 5 gün oldu gideli kanalda dedi sertleşme korkuttu taş gibi resmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Birde daha 2400 kilo 36 hafta erken gel alttan muayene edicez flan dedi de ikinci doğum kurcalamata istemiyorum şu sancı gelsin sabır diyorum öle gideyim çatı dan çekiniyorum açıkcası
Birde daha 2400 kilo 36 hafta erken gel alttan muayene edicez flan dedi de ikinci doğum kurcalamata istemiyorum şu sancı gelsin sabır diyorum öle gideyim çatı dan çekiniyorum açıkcası
Canım gittim 2 haftada bir gel dedi 5 gün oldu gideli kanalda dedi sertleşme korkuttu taş gibi resmen
Bebek doğuma hazırlıyor kendini o yüzden sertleşiyor karnın doktor bana öyle demişti kanaldaysa sürekli öyle olacak sonra bir bakmışsın kucağına vermişler sağlıkla huzurla gelsin inşaAllah bir de neden 2 haftada bir gel demiş onu anlamadım her hafta gitmen gerek artık