Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gamzebursa tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 275 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan Gamzebursa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Gamzebursa

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yalancı sancı nasıl oluyor 36 haftam bitti bügun karnım taş gibi sert ve sancılı hareketli çok ağrıyor canım acıyor ama normal gerçek Sançı değil eminim ama yalancı sancı nasıl birşey sizde nasıl başladı neler oldu

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yalancı sancı nasıl oluyor 36 haftam bitti bügun karnım taş gibi sert ve sancılı hareketli çok ağrıyor canım acıyor ama normal gerçek Sançı değil eminim ama yalancı sancı nasıl birşey sizde nasıl başladı neler oldu
Gerçek sancı düzenli gelir dinlenince geçmez yalancı sancı ise arada bir gelir düzensiz olur dinlenince geçer

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yalancı sancı ara ara adet ağrısının hafif şeklidir dinlenince pozisyon değiştirince geçer. Doğum sancısı ise belden kasıklara doğru yayılan adet ağrısı gibi giderek şiddeti artar ve düzenli saat aralıklarıyla 30-20-10-5-3 dk da bir gelir. Buna göre ayırt edebilirsin canım

Gamzebursa

Kayıtlı Üye
rank
Doğumun belki yaklasmstr doktora gtsne
Canım gittim 2 haftada bir gel dedi 5 gün oldu gideli kanalda dedi sertleşme korkuttu taş gibi resmen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Birde daha 2400 kilo 36 hafta erken gel alttan muayene edicez flan dedi de ikinci doğum kurcalamata istemiyorum şu sancı gelsin sabır diyorum öle gideyim çatı dan çekiniyorum açıkcası

Birde daha 2400 kilo 36 hafta erken gel alttan muayene edicez flan dedi de ikinci doğum kurcalamata istemiyorum şu sancı gelsin sabır diyorum öle gideyim çatı dan çekiniyorum açıkcası

Canım gittim 2 haftada bir gel dedi 5 gün oldu gideli kanalda dedi sertleşme korkuttu taş gibi resmen

Çekinme cnm bebeğini sağlıkla kucağına al cnm

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Peki karnımın taş gibi olması sert normalmi yani büyüyor mu
Bebek doğuma hazırlıyor kendini o yüzden sertleşiyor karnın doktor bana öyle demişti kanaldaysa sürekli öyle olacak sonra bir bakmışsın kucağına vermişler 🥰🥰 sağlıkla huzurla gelsin inşaAllah bir de neden 2 haftada bir gel demiş onu anlamadım her hafta gitmen gerek artık

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar