Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ziba tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 566 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan ziba
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hemsirehanım❤️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar.ben 38+4haftalık hamileyim.karnımın altında dünden ağrılar başladı.suyum nişanı hiç bişey yok.böyle olub açılışı olan oldumu?hastaneye gitmelimiyim?
Doğumun yakın kuzzum ağrım varsa bekleme evde gorunmelisin sağlıkla kucağına alırsın insallah

bebeğimlegüzel

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar.ben 38+4haftalık hamileyim.karnımın altında dünden ağrılar başladı.suyum nişanı hiç bişey yok.böyle olub açılışı olan oldumu?hastaneye gitmelimiyim?
Bennn benim gece hafif başlamıştı sabah 5 te uyandım sancım vardi biraz daha bekledim 6 oldu şiddetlendi hastaneye gittim doğuma alındım

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Dayanılmayacak bir ağrın varsa hastaneye git benim 2 gebelikte suyum gelmedi sancıyla gittim hastaneye birinde 7 cm birince 8 cm açılmam olmuştu

Tüm sayfalar yüklendi.