Sorum var Sanırım doğum olucak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Çayırgülü tarafından oluşturulan Sanırım doğum olucak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,066 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sanırım doğum olucak
Konbuyu başlatan Çayırgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçen günde yazmıştım çok sancılarım var diye bugün hastaneye gittim baya sancım çıktı baya yüksek dedi doktor.. 1 santim falan daha açıklık var özele gittik doğum başlamış dedi haftası 36 diye devlete git dedi yoğun bakıma girebilirmiş doğunca İNŞALLAH bir hafta daha bekler kızım 🙄
Rabbim yardım etsin inşallah sağ Salim kucağına alırsın bende sende bekleyen herkes sağ Salim kucağına alsın evladını inşallah

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçen günde yazmıştım çok sancılarım var diye bugün hastaneye gittim baya sancım çıktı baya yüksek dedi doktor.. 1 santim falan daha açıklık var özele gittik doğum başlamış dedi haftası 36 diye devlete git dedi yoğun bakıma girebilirmiş doğunca İNŞALLAH bir hafta daha bekler kızım 🙄
Herşeyin hayırlısı olsun inşaallah canım

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Rabbim yardım etsin inşallah sağ Salim kucağına alırsın bende sende bekleyen herkes sağ Salim kucağına alsın evladını inşallah
Amin 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neden devlet hastanesine gönderiyor ki yoğun bakım küvöz yokmuydu orada canım

Rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar