Sorum var Sarilik.icin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kubraemir34 tarafından oluşturulan Sarilik.icin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 336 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sarilik.icin
Konbuyu başlatan Kubraemir34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kizlar sarilik için anneye ilac gibi bisey veriyorlarmis buda sariligi dusuruyormus bebegin hiç böyle bişey duydunuz mu?
Duymadım kuzum 5 gün önce sarılık yüzünden oğluşum 1 gün ışık tedavisi aldı onun dışında bnaa bir ılç vs verilmedi.ama uzamış sarılık diye bir şey varmış bebekte guatır ve idrar yolu enfeksiyonu bakılıyor eğer onlardan birinde sıkıntı varsa ilaç tedavisi başlıyormuş yarın oğluma uzamış sarılık testi yapacaklar. Bakalım sonuç ne çıkacak

Kubraemir34

Kayıtlı Üye
rank
Hiç duymadim kuzum bebeğini bol bol emzir.canim
Emxiriyorum canim emmesi iyi hatta mama takviyesi bile yapiyorum uzayan sarilik sanirim gec gecio
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Duymadım kuzum 5 gün önce sarılık yüzünden oğluşum 1 gün ışık tedavisi aldı onun dışında bnaa bir ılç vs verilmedi.ama uzamış sarılık diye bir şey varmış bebekte guatır ve idrar yolu enfeksiyonu bakılıyor eğer onlardan birinde sıkıntı varsa ilaç tedavisi başlıyormuş yarın oğluma uzamış sarılık testi yapacaklar. Bakalım sonuç ne çıkacak
Bizde isik aldik canim dusmustu uzayan sarilik drdiler iste bir ay kontrol altinda tutsrsiniz drdi doktor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Emxiriyorum canim emmesi iyi hatta mama takviyesi bile yapiyorum uzayan sarilik sanirim gec gecio

Bizde isik aldik canim dusmustu uzayan sarilik drdiler iste bir ay kontrol altinda tutsrsiniz drdi doktor
Allah'ım şifalar versin inşallah kuzum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Rabbim cümlemizi evladına sşfa versin inşallah 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar