Sarılık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenurburak tarafından oluşturulan Sarılık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,225 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sarılık
Konbuyu başlatan Ayşenurburak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadimana

Zümrüş

Kayıtlı Üye
rank
Kayısı suyu için organik hoşaf yani . O çok iyi geliyor . Birde tatlı şeyler yiyin ki bebeğinizde sütünüzden doygun bi şekilde beslensin

Anneadayı

Kayıtlı Üye
rank
Bizimde sınırda yarın tekrar kontrolümüz var bol bol emzir ben hem emziriyorum hem arada mama takviyesi veriyorum bakalım yarın ne olacak sonucumuz

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim sarılık oldu nasıl geçer çok korkuyorum yardım edin
Sarılık olduqnu nerden anladinz. Benm oqluma sarılık olms bu çocuk dediler dedilr saqlik ocaqna qoturdum ooo niye bekledin sen sarılık olmuş bu çocuk oysa cocuqm zaten sarışın tenli doqdu halada öyle. Sarılık testi için qoturdum doktr tedawi etmedn bu çocukta sarılık yok kendi ten renqi bu cocuqn dedi ama yinede ölcüyüm saqlik ocaqna wer bidaha asla baktrma sarılık war mi diye. Yani cewre diyorsa dikkate alma

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim sarılık oldu nasıl geçer çok korkuyorum yardım edin
Canim sarılık için tek çare sık sık emzirmek. Benim kızım da sarılık olmuştu küveze aldılar mavi ışığın altına 2 3 saat kadar durdu sonra hafifledi sariligi eve gectik doktor sık sık emzir dedi eğer tekrarlicak olursa geri gelin dedi . Eve geçtik bidaha da gitmedim açıkçası o hastane ortamı iyice hasta ediyor adami🙄 sen sık sık emzirmeye çalış geçmezse gidersin hastaneye çok geçmiş olsun korkma her doğan 10 bebekten 9 u sarılık oluyor kalbini ferah tut inşallah annesinin sütünü hemen emsin bol bol iyilessin minik 🥰🙏

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Doktora mutlaka götür canım sarılık derecesi ölçülsün 18 e kadar çıkmıştı oğlumda 3 gün yattı zaten sarılıktan dolayı ememiyordu uyanamıyorlar çünkü yada en son çare ama mama takviyesi yapacaksın benim oğlumda düşer eve gelirdik tekrar yükselirdi en son doktor mama takviyesi yapalım dedi öyle gözünü açtı yavrum

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
6 8 derece gozler 11 13 karnına kadar 16 18 bacaklarına kadar sarı oluyor canım vucudu na bakınca anlarsın 11 13 deyse hastaneye almıyorlar tedavi İcin sık sık emzır 1 bucuk 2 saate bi uyuyorsa altını ac zorla uyandır sutun azsa mama takviyesi yap mamaya alısır diye sakın korkma ınsallah duzelır sarılıgı tek gecıren sey sık sık emzirmek

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar