Sorum var Şarjlı dikey süpürge

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Şarjlı dikey süpürge başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 282 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şarjlı dikey süpürge
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Kızlar geçen bir arkadaşta post açmıştı bende dikey süpürge alacağım artık gına geldi elektrolit toz torbası kullanıyorum ve hiç ama hiç memnun değilim evlenelim 2 buçuk yıl oldu süpürge pert ne adam akıllı süpürüyor ne de çalışıyor tam temizlik yapıyorum 1 oda süpüremeden kendi kendine duruyor saatlerce çalışmıyor çok sinir bozucu oldu iyice doğa da habire süpürgeyle oynuyor peşimden rahat temizlik yapamaz oldum bide şimdi 1 aydır evde yoktum biliyorsunuz ayağım kırıktı evi anca temizleme fırsatı buldum ayağım anca kendine geldi yani temizlik yapayım dedim yine beni yarı yolsa bıraktı bu süpürge çalışmıyor çekmiyor özetle bana acilen iyi ve de biraz uygun lazım güzel çekişi olsun rahat edeyim yani önerilerinizi bekliyorum hanımlar teşekkürler şimdiden her birinize😘❤️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızlar geçen bir arkadaşta post açmıştı bende dikey süpürge alacağım artık gına geldi elektrolit toz torbası kullanıyorum ve hiç ama hiç memnun değilim evlenelim 2 buçuk yıl oldu süpürge pert ne adam akıllı süpürüyor ne de çalışıyor tam temizlik yapıyorum 1 oda süpüremeden kendi kendine duruyor saatlerce çalışmıyor çok sinir bozucu oldu iyice doğa da habire süpürgeyle oynuyor peşimden rahat temizlik yapamaz oldum bide şimdi 1 aydır evde yoktum biliyorsunuz ayağım kırıktı evi anca temizleme fırsatı buldum ayağım anca kendine geldi yani temizlik yapayım dedim yine beni yarı yolsa bıraktı bu süpürge çalışmıyor çekmiyor özetle bana acilen iyi ve de biraz uygun lazım güzel çekişi olsun rahat edeyim yani önerilerinizi bekliyorum hanımlar teşekkürler şimdiden her birinize😘❤️
Canım Philips güzel birde 101 e Arnicanin gelmiş istersen göz at

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Postu açan bendim canım aynen benimde gına geldi büyük süpürgeden çok araştırdım arkadaşlardan da fikir aldım philips veya fakir in süpürgelerinden birini alıcam ikisininde yorumu ćok iyi aynen bende aldımmı iyi birşey almak istiyorum bi bak istersen ikisinede

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ben onvo kullanıyorum memnunum

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası).
Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Postu açan bendim canım aynen benimde gına geldi büyük süpürgeden çok araştırdım arkadaşlardan da fikir aldım philips veya fakir in süpürgelerinden birini alıcam ikisininde yorumu ćok iyi aynen bende aldımmı iyi birşey almak istiyorum bi bak istersen ikisinede
Bakıyorum kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anladım canım bende dik Süpürge kullanıyorum fantomun elektrikli dik Süpürge memnunm gerçekten birde büyük Arçelik toz torbasız var onuda haftalık kullanıyorum iyi oluyor her gün büyüğü çıkaramıyorum
Hmm öyle kuzum ya

Tüm sayfalar yüklendi.