Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk gebeliğimde yaptırdım bir değişim olmadı, yükselmesi iyi çıktı. ortalama iki bardak koladaki şekerle aynı miktarda yüklediğiniz şekeri. o yüzden korkmayın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
zaten bu da bir içecek. şekerli gazoz gibi tadı. Kolay içilebilir. 150 ml de 50 gram şeker var.
Canım benim birkaç gün önce yaptırdım . Bazı insanlar çok abartılı şekilde başkalarını korkutuyorlar ben günlük hayatta şeker kullanan biriyim ama aç karnına hiç ağzıma tatlı almam . Ama ona rağmen bana hiç ağır gelmedi hiçbir şey olmadı bildiğin limonlu şekerli su . Bir hece önceden fazla şekerli şeylerden uzak durmaya çalış benim açlık 74 birinci saat 115 ikinci saat 94 çıktı
Ben yaptım bi değişiklik olmuyor ama onu yaptığın gün isatıhın kapanıyor o verdikleri icecekten dolayı tüm gün bir şey yiyememistim ama keşke yapmasaydım çok ta gerekli değil
canım herkesin bünyesi farklıdır şahsen beni hiç etkilemedi ama aç zaten gazla duramıyorum o yüzden biraz saat bekledim . Mümkünse yaptıracağım gün erkenden git çünkü 3 saat arayla kan alıyorlar senden . O süre zarfında su dahi içme dediler bana . Abarrtoklaro gibi çok tatlı bir şey de değil . Limonlu soda gibi sadece asitli yok. Aşı konusunda bir şey diyemeyeceğim . Hemşire sor ben bir hafta önce olmuştum aşıyı ben olsam aynı gün olmam ikisini