Sorum var Şeker yükleme gorenler yazsin

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde kendinedoktor tarafından oluşturulan Şeker yükleme gorenler yazsin başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 343 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yükleme gorenler yazsin
Konbuyu başlatan kendinedoktor
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tubiss00

yojjimbo

Kayıtlı Üye
rank
İlk gebeliğimde yaptırdım bir değişim olmadı, yükselmesi iyi çıktı. ortalama iki bardak koladaki şekerle aynı miktarda yüklediğiniz şekeri. o yüzden korkmayın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

zaten bu da bir içecek. şekerli gazoz gibi tadı. Kolay içilebilir. 150 ml de 50 gram şeker var.

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar
Şeker yüklemesi yaptiran oldu mu yaptırdıktan sonra vücudunuzda ne gibi değişiklikler oldu
Canım benim birkaç gün önce yaptırdım . Bazı insanlar çok abartılı şekilde başkalarını korkutuyorlar ben günlük hayatta şeker kullanan biriyim ama aç karnına hiç ağzıma tatlı almam . Ama ona rağmen bana hiç ağır gelmedi hiçbir şey olmadı bildiğin limonlu şekerli su . Bir hece önceden fazla şekerli şeylerden uzak durmaya çalış benim açlık 74 birinci saat 115 ikinci saat 94 çıktı

kendinedoktor

Kayıtlı Üye
rank
Cevaplarınız için teşekkür ederim hanımlar aslında korkum yok sadece vucut yapılan işleme ne gibi tepkiler veriyor onu merak ettim .

Bir soruyu daha yazmayı unuttum tetenoz aşısını aynı gün mü yapsam şeker yuklemesiyle beraber yoksa aralarinda birkaç gün geçmeli mi

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Cevaplarınız için teşekkür ederim hanımlar aslında korkum yok sadece vucut yapılan işleme ne gibi tepkiler veriyor onu merak ettim .

Bir soruyu daha yazmayı unuttum tetenoz aşısını aynı gün mü yapsam şeker yuklemesiyle beraber yoksa aralarinda birkaç gün geçmeli mi

Bir soruyu daha yazmayı unuttum tetenoz aşısını aynı gün mü yapsam şeker yuklemesiyle beraber yoksa aralarinda birkaç gün geçmeli

canım herkesin bünyesi farklıdır şahsen beni hiç etkilemedi ama aç zaten gazla duramıyorum o yüzden biraz saat bekledim . Mümkünse yaptıracağım gün erkenden git çünkü 3 saat arayla kan alıyorlar senden . O süre zarfında su dahi içme dediler bana . Abarrtoklaro gibi çok tatlı bir şey de değil . Limonlu soda gibi sadece asitli yok. Aşı konusunda bir şey diyemeyeceğim . Hemşire sor ben bir hafta önce olmuştum aşıyı ben olsam aynı gün olmam ikisini

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar