Şeker Yükleme Testi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AmineErva'm tarafından oluşturulan Şeker Yükleme Testi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 436 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Şeker Yükleme Testi
Konbuyu başlatan AmineErva'm
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Mrvkrts

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 26+6 yız bugün gidip 2.doz tetanos aşımı yaptırdım sağlık ocağındaki ebe bana şeker Yükleme testini muhakkak yaptırmamı söyledi ama bunun için hangi haftalar arası gitmem gerek ben haftaya cuma gidicem kontrole o zamanda 28.haftamda olmuş oluyorum.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 26+6 yız bugün gidip 2.doz tetanos aşımı yaptırdım sağlık ocağındaki ebe bana şeker Yükleme testini muhakkak yaptırmamı söyledi ama bunun için hangi haftalar arası gitmem gerek ben haftaya cuma gidicem kontrole o zamanda 28.haftamda olmuş oluyorum.
Bende bugün 2 doz tetanoz aşısını oldum canım ama ebe şeker yüklemesi falan demedi Kasım 6 izlem için çağırdı sadece

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank

Mrvkrts

Kayıtlı Üye
rank
27-28 hafta da yapılıyor. Beni 28. Haftada çağırdı doktorum

Tüm sayfalar yüklendi.