Kimse cvp vermeyecek mı arkadaşlar
[automerge]1617172423[/automerge]
Benim de şekerim sınırda cıktı doktor yükleme yaptırmak istemedi diyet verdi 36. Haftadyım ama çok zorlanıyorum artik. istediğim hiç birseyi yiyemiyorum. diyett ve yürüyüşle düşüyor ama sabah aksam evde ölçüm yapıyorum cok bunaldim. Doktorunu dinle ve yaptir için rahat etsin boyle her gün cok cok zor belki ilac Kullanımı daha rahattır.
[automerge]1617173469[/automerge]
Geçmiş olsun canım internetten araştırdım gebelerde ilaç kullanımı olmuyormuş çok yüksekse insülin veriyormuş sınırdaysa diyet veriyormuş
[automerge]1617173525[/automerge]
Geçmiş olsun canım internetten araştırdım gebelerde ilaç kullanımı olmuyormuş çok yüksekse insülin veriyormuş sınırdaysa diyet veriyormuş
[automerge]1617173824[/automerge]
Diyette neler yiyebiliyorsun canım neler yasak
[automerge]1617175614[/automerge]
İlaçtan kastım insülin zaten ama onu da kullanınca yine yiyecekte kısıtlama yapılabiliyormus emin değilim ama isyan etme noktasındayım. Doktoruna danismalisin bi lokma bir şey atsam ağzıma anında çıkıyor ve yürüyüş yapmak zorunda kalıyorum yaptirmadigima pişman oldum ama doktorların da bu konuda görüşleri farklı olduğu icin yaptırmadı. Hamur işleri, tatli, çikolata, patates, kızartma türleri hepsi yasak. Hatta 80 ( 27.haftada)kiloda dikkat etmeye başladım şimdi 77yim ama bebegin kilosu iyi hatta önde gidiyor. Canim biraz göz korkuttum sanirim ama doktorun yaptir diyorsa dinle. Kararsızlık daha kotu. Ben başka doktorlarla da görüştüm ama zaman geçmişti niye yaptirmadin diye tepki verdiler onlarda ikiye bölünmüş durumda.
[automerge]1617176632[/automerge]
Çok sağol canım teşekkür ederim inşallah sağ salim atlatırız kucaklarimiza hayırlısıyla sağlıkla alırız bebişleri