Canlar şeker yüklemesi yapan var mı kime sorsam pek önermiyor ama Biraz fazla kilo aldım yapsam mı diye düşünüyorum sizce napim fijirlenirize ihtiyacım var 
Yaptır canım şeker yüklemesinin hiç bir zararı yok bende yaptırtmıştım sonucum temiz çıktıCanlar şeker yüklemesi yapan var mı kime sorsam pek önermiyor ama Biraz fazla kilo aldım yapsam mı diye düşünüyorum sizce napim fijirlenirize ihtiyacım var![]()
Canım ben yaptırmadım diyetime dikkat ettim ara ara şeker tahlili verdim normal çıktı çok şükür. ailende şeker hastası varsa sende belirtiler oluyorsa yaptır derim. Doktorunun fikride önemli bu konudaCanlar şeker yüklemesi yapan var mı kime sorsam pek önermiyor ama Biraz fazla kilo aldım yapsam mı diye düşünüyorum sizce napim fijirlenirize ihtiyacım var![]()
Bence yaptir bende ilk gebeligimde kiloluydum yaptırdım yüksek çıkmıştı en azından önlem alıyorlar eğer yuksekse erkenden tedavisi yapılıyorCanlar şeker yüklemesi yapan var mı kime sorsam pek önermiyor ama Biraz fazla kilo aldım yapsam mı diye düşünüyorum sizce napim fijirlenirize ihtiyacım var![]()
Canım 3 hamileliğimdede yaptırdım hiçbir sorun yaşamadım doğumu devlette yapıcaksan muhakkak yaptır çünkü bütün testlerini istiyorlarCanlar şeker yüklemesi yapan var mı kime sorsam pek önermiyor ama Biraz fazla kilo aldım yapsam mı diye düşünüyorum sizce napim fijirlenirize ihtiyacım var![]()
Senin tercihin canim ben yaptirmadimCanlar şeker yüklemesi yapan var mı kime sorsam pek önermiyor ama Biraz fazla kilo aldım yapsam mı diye düşünüyorum sizce napim fijirlenirize ihtiyacım var![]()
Ben yapdim caniim. Bir zarari olmadi sukurCanlar şeker yüklemesi yapan var mı kime sorsam pek önermiyor ama Biraz fazla kilo aldım yapsam mı diye düşünüyorum sizce napim fijirlenirize ihtiyacım var![]()
Ben yaptırmak istedim ama dayanamadım canımCanlar şeker yüklemesi yapan var mı kime sorsam pek önermiyor ama Biraz fazla kilo aldım yapsam mı diye düşünüyorum sizce napim fijirlenirize ihtiyacım var![]()