Sorum var Seklaj

• Konbuyu başlatan Muhammedin annesi
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Muhammedin annesi tarafından oluşturulan Seklaj başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 284 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Seklaj
Konbuyu başlatan Muhammedin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ezo

ezo

Kayıtlı Üye
rank
Selam kizlar.serklajli anneler morele ihtiyacim var.26+2 haftalik hamileyim 17de serklaj oldum.cok korkuyorum bebek erken olur diye😪artik uyuyamiyorum.
16+2 yım dört gün önce bende serkilaj oldum ,sen ve doktorun tedbiri ni almışsınız bol bol dinlendkten sonra elnden gelenn en iyisini yaptikdan snra endişelenme , bişey olcaksada artık takdiri ilahi , rabbim büyük evlat acısıyla kimseyi sinamasin ol dedikten snra oluran o ezan vakti ve aklna gldikce bol bol dua et ben öle yapıyorum , iyi düşünelim iyi olsun herşey bende korkuyorm ama olcak olduktan snra herturlu bseyler olur , akışına bırakmak lazm

M

Muhammedin annesi

Guest
Allah yardimcin olsun
Tesekkurlercanim
16+2 yım dört gün önce bende serkilaj oldum ,sen ve doktorun tedbiri ni almışsınız bol bol dinlendkten sonra elnden gelenn en iyisini yaptikdan snra endişelenme , bişey olcaksada artık takdiri ilahi , rabbim büyük evlat acısıyla kimseyi sinamasin ol dedikten snra oluran o ezan vakti ve aklna gldikce bol bol dua et ben öle yapıyorum , iyi düşünelim iyi olsun herşey bende korkuyorm ama olcak olduktan snra herturlu bseyler olur , akışına bırakmak lazm
Allah seninde yardimcin olsun.bende oyle yapiyorum bol bol dinleniyorum sadece tualete duruyorum birde o odadan baska odaya gidiyorum.sag salim vaktine ulasalim.inseAllah

ezo

Kayıtlı Üye
rank
Tesekkurlercanim

Allah seninde yardimcin olsun.bende oyle yapiyorum bol bol dinleniyorum sadece tualete duruyorum birde o odadan baska odaya gidiyorum.sag salim vaktine ulasalim.inseAllah
Bnde öle yapıyorum ara ara da oturmak zornda kalıyorum yatmakdan belim ağrıyor , ve çok su içtiğim için enfeksiyon olmamak adına sürekli tvalete git gel yapiyorm zaten annem de kaliyorm o iyi oluyor çok şükür daha zor bı surec olarak düşünmüştüm ama rabbim kolaylastiriyor sanirim

Tüm sayfalar yüklendi.