Sorum var Selam kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Selam kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 718 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selam kizlar
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Nasilsiniz kizlar bir süre uygulamayı kullanmadım goruşmiyeli nasılsiniz bebişleriniz büyüdümu tanidiklarimdan her kez burdami sizi çok özledim,
Nurum nasılsın canım . Şükür iyi diyelim iyi olsun canım kayra baya rahatsızdı şükür düzeldi annemin yanına geldim bu sabah bizim paşa 1 yaşına girdi 2 ay önce 3 aydır yürüyor 😂😂asla yerinde durmuyor görsen. Sen nasılsın minik kuş nasıl ne kadarlık oldu

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Nasilsiniz kizlar bir süre uygulamayı kullanmadım goruşmiyeli nasılsiniz bebişleriniz büyüdümu tanidiklarimdan her kez burdami sizi çok özledim,
Merhaba kuzum iyim biraz daha biliyorsin doğum yaptım bebegimin birini kaybettim diğeri 51 gündür kuvezde

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Nurum nasılsın canım . Şükür iyi diyelim iyi olsun canım kayra baya rahatsızdı şükür düzeldi annemin yanına geldim bu sabah bizim paşa 1 yaşına girdi 2 ay önce 3 aydır yürüyor 😂😂asla yerinde durmuyor görsen. Sen nasılsın minik kuş nasıl ne kadarlık oldu
Bin kere maşşallah yürümeyi öğrenmiş şimdi hiç yerinde durmaz seni de çok yoruyodur,😃 Annem deyince ben de annemi aylemi çok ozledim 😔 biz de baya bi hasta olduk şimdi de hastayız az önce de sglk ocağınan geldim 9 aylik aşisi için ertelendi iyleşince ypacaklar moralim çok bozuk hiç gelişmemiş dedi mama takviyesi yapti mama aldim verdim içmedi napacagimi bilmiyorum emekledi bu arada 😉😃 ayaga kalkiyor yuruyecem diyor öyle canim benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aleykümselam canım benim. Hoşgeldin nerelerdesin olumsuz birşey yoktur inşallah 🙏 ben iyiyim sen nasılsın kuzucuk büyümüştür 🥰❤️
Canim benim nasilsin seninkiler napiyor hoşbuldum bende iym minigin annesini uzuyor yaramazlık yapiyor her allahin günü kafasini bir yerlere çarpiyor 😔☺️

Aleykümselam canım benim. Hoşgeldin nerelerdesin olumsuz birşey yoktur inşallah 🙏 ben iyiyim sen nasılsın kuzucuk büyümüştür 🥰❤️
Canim benim nasilsin seninkiler napiyor hoşbuldum bende iym minigin annesini uzuyor yaramazlık yapiyor her allahin günü kafasini bir yerlere çarpiyor 😔☺️

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kuzum iyim biraz daha biliyorsin doğum yaptım bebegimin birini kaybettim diğeri 51 gündür kuvezde
Huliyam canımın içi çok çok geçmiş olsun basiniz sagolsun ben bunu bilmiyordum çok uzuldum minik yavrucu allahim size bagişlasin tez zamanda kucağına alirsin innşallah

Huliyam canımın içi çok çok geçmiş olsun basiniz sagolsun ben bunu bilmiyordum çok uzuldum minik yavrucu allahim size bagişlasin tez zamanda kucağına ali
Oyyyy kimler gelmis hosgeldin kuzum nerelerdesin sen
Hoşbuldum kuzum sen nasilsin cocuklarin nasil depremden baya bi etkilendim kendimi pek iyi hissetmediğim için giremedim şuan iym çok şükür kizim çok hareketli ev işi vs derken ugraşmaca

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

Huliyam canımın içi çok çok geçmiş olsun basiniz sagolsun ben bunu bilmiyordum çok uzuldum minik yavrucu allahim size bagişlasin tez zamanda kucağına alirsin innşallah

Huliyam canımın içi çok çok geçmiş olsun basiniz sagolsun ben bunu bilmiyordum çok uzuldum minik yavrucu allahim size bagişlasin tez zamanda kucağına ali

Hoşbuldum kuzum sen nasilsin cocuklarin nasil depremden baya bi etkilendim kendimi pek iyi hissetmediğim için giremedim şuan iym çok şükür kizim çok hareketli ev işi vs derken ugraşmaca
Benim kızda 2 yaşına girdi teyzzesi büyüdü artık 🙄🤣 senin yaramaz hareketlenmeye başlamış o zaman en tehlike zaman valla

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar