Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben 6.7 aylık olana kadar baby turco kullandım kuzum gayet memnundum internetten toplu alıyordum sonra Molfix kullanmaya başladım şuan Molfix kullanıyorum aklında olsun canım eğer migros kartın varsa çok güzel indirim oluyor molfixte ben 5 numara kullanıyorum 40 adet normal fiyatı 130 TL ama iki paket alırsan 91 düşüyor ben hep ordan alıyorum canım 4 paket 4 paket alıyorum sızdırma da yapmıyor canım çok memnunum BİM'in bezi de güzel canım bı ara ondan da kullanmıştım ama fiyat konusunda migrosta bana göre BİM'in bezinden uyguna geliyor Molfix hesaplayınca eğer bebeğin küçükse bez sayısı daha da artıyor içinde 4 numarada 50 tane var 91 TL bence gayet iyi bı fiyat
Hiç kullanmadım canım fiyatını da bilmiyorum baby Turco külot bezi kullanıyorum 4 aylık kızıma 4 numara aldım daha kargo da 180 tanesine 315 tl ödedim. Onun külot bezi var mı acaba denemek lazım uygunsa
Hiç kullanmadım canım fiyatını da bilmiyorum baby Turco külot bezi kullanıyorum 4 aylık kızıma 4 numara aldım daha kargo da 180 tanesine 315 tl ödedim. Onun külot bezi var mı acaba denemek lazım uygunsa