Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 21 Ekim 2022 #1 Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 21 Ekim 2022 #2 Naziko' Alıntı: Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Post açmışsın işte canım kullanabiliyorsun yani
Naziko' Alıntı: Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Post açmışsın işte canım kullanabiliyorsun yani
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 21 Ekim 2022 #3 Naziko' Alıntı: Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Selamlar hosgeldin aramıza
Naziko' Alıntı: Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Selamlar hosgeldin aramıza
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 21 Ekim 2022 #4 Naziko' Alıntı: Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım. Neyi merak ediyorsan sor burdan cevaplayalım
Naziko' Alıntı: Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım. Neyi merak ediyorsan sor burdan cevaplayalım
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 21 Ekim 2022 #5 Yazamiyomm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Ekim 2022 Basardim benca
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 21 Ekim 2022 #6 Başardın evet tabiki post açmışsın soru sormuşsun nerden?
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 21 Ekim 2022 #7 30 haftalik hamileyim bebek esi ondan geliyo yani asagda korkum var agrilarim var acaba doguma kadar Yukari cikarmi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Ekim 2022 30haftadir sizi okuyom cevab yazamiyodum cok sikilmistim suburbs bugun basara bildiysam ne mutlu bana
30 haftalik hamileyim bebek esi ondan geliyo yani asagda korkum var agrilarim var acaba doguma kadar Yukari cikarmi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Ekim 2022 30haftadir sizi okuyom cevab yazamiyodum cok sikilmistim suburbs bugun basara bildiysam ne mutlu bana
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 21 Ekim 2022 #8 Naziko' Alıntı: 30 haftalik hamileyim bebek esi ondan geliyo yani asagda korkum var agrilarim var acaba doguma kadar Yukari cikarmi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Ekim 2022 30haftadir sizi okuyom cevab yazamiyodum cok sikilmistim suburbs bugun basara bildiysam ne mutlu bana Genişletmek için tıkla ... Sorunun cevabını malesef bilmiyorum bilen arkadaşlar mutlaka yazar iyi yapmışın
Naziko' Alıntı: 30 haftalik hamileyim bebek esi ondan geliyo yani asagda korkum var agrilarim var acaba doguma kadar Yukari cikarmi Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Ekim 2022 30haftadir sizi okuyom cevab yazamiyodum cok sikilmistim suburbs bugun basara bildiysam ne mutlu bana Genişletmek için tıkla ... Sorunun cevabını malesef bilmiyorum bilen arkadaşlar mutlaka yazar iyi yapmışın
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 21 Ekim 2022 #9 Naziko' Alıntı: Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım korkma kuzum benimde aynı sorun vardı ama doğuma yakın yukarı çıkmıştı doktorlarda yukarı çıkabileceğini söylüyorlar için rahat olsun
Naziko' Alıntı: Yeni uyeyim kulanmayi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin canım korkma kuzum benimde aynı sorun vardı ama doğuma yakın yukarı çıkmıştı doktorlarda yukarı çıkabileceğini söylüyorlar için rahat olsun
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 21 Ekim 2022 #10 Ama cok erkan degilmi agrilarima ondan korktum sagolun guzel cevablariniz icin tesekkur ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Ekim 2022 Bu arada Uzbekistandan size selamlarr olsunn
Ama cok erkan degilmi agrilarima ondan korktum sagolun guzel cevablariniz icin tesekkur ederim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Ekim 2022 Bu arada Uzbekistandan size selamlarr olsunn