Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım?
F Ftmabtll Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 30 7 Eylül 2021 #1 Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım?
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 7 Eylül 2021 #2 Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Serra ismi Arapça kökenli ve anlamı çok güzel ve kuran kerim de geçen bir isim İsmiyle yaşasın
Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Serra ismi Arapça kökenli ve anlamı çok güzel ve kuran kerim de geçen bir isim İsmiyle yaşasın
❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 1,753 Konum İstanbul 7 Eylül 2021 #3 Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Serra benimde hoşuma gidiyor çok Kibar Minnoş bir isim hatta yeğenimin doğumunda Berra & Serra arasında kalmıştık
Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Serra benimde hoşuma gidiyor çok Kibar Minnoş bir isim hatta yeğenimin doğumunda Berra & Serra arasında kalmıştık
F Ftmabtll Kayıtlı Üye Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 30 7 Eylül 2021 #4 Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 7 Eylül 2021 #6 Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Benim gibi kararsız bir anne daha bende Eylül de takıldım umudun mevsimi
Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Benim gibi kararsız bir anne daha bende Eylül de takıldım umudun mevsimi
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 7 Eylül 2021 #7 Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Yeğenimin adını ipek serra koydular 2 yaşında şimdi hoşumuza gidiyor
Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Yeğenimin adını ipek serra koydular 2 yaşında şimdi hoşumuza gidiyor
R Rabiaasar Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 29 7 Eylül 2021 #8 Güzel isim adıyla yaşasın inşallah. Bende sara koymak istiyorum nasıl sizce
S Sedoss Kayıtlı Üye Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1,588 7 Eylül 2021 #9 Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Cok güzel isim
Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Cok güzel isim
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 7 Eylül 2021 #10 Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Gayet sempatik geliyo
Ftmabtll' Alıntı: Serra ismi ve anlamı güzel mi kulağa hoş geliyor mu sizce koymalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Gayet sempatik geliyo