Sorum var Sezeryan doğum hakknda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Sezeryan doğum hakknda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 803 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan doğum hakknda
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗

Gebedediler

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben sezeryan olmuştum kızım şuan 4 aya girdi şükür 2 bebeğim olsa onu sezeryan mi yoksa normal mi dogurum doktorum sezeryan oldun hep sezeryan gider demişti normalde zorlaşam yapamaz miyim bilgisi olan var mı hamile deilim sadece sormak istedim canlarim
Özel hastanelerde normal deneme şansın var ama devlet uğraşmıyo sezeryan sonrası normal doğumla ekip ekipman zaman ayırayamayız sana demişti doktor bana ama iyi bi doktor bulursan özelde denersin en az 2 sene sonra falan

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar ben sezeryan olmuştum kızım şuan 4 aya girdi şükür 2 bebeğim olsa onu sezeryan mi yoksa normal mi dogurum doktorum sezeryan oldun hep sezeryan gider demişti normalde zorlaşam yapamaz miyim bilgisi olan var mı hamile deilim sadece sormak istedim canlarim
Ozlerde şansin var diye biliyorum canim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bende merak ediyorum kuzum ya bende 1 buçuk ay oldu yapalı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İlk doğumun üzerinden 2 yıl geçmiş olması lazım normal için ama 2 yıldan önce olursa direk sezaryan bende ilk bebeğini mecburi sezaryan oldum 2. Yi normal istiyorum onun için de araya 4 5 yıl koyacam bakalım hayırlısı

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
En az 2 sene geçmesi lazım canım senin ve bebeğinin durumu iyiyse tabi bir de bu durumu destekleyen doktor bulman lazım

Zehra Sayın

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumun üzerinden 2 yıl geçmiş olması lazım normal için ama 2 yıldan önce olursa direk sezaryan bende ilk bebeğini mecburi sezaryan oldum 2. Yi normal istiyorum onun için de araya 4 5 yıl koyacam bakalım hayırlısı
Benim araya 3 buçuk yıl girdi ona rağmen yine de sezeryan doğum oldu ikinci doğumum da normal doğumu denemiyorlar risk taşıdığı için özelde doğum yaptım ki sezryan sonrası kendinizi de 2. Ye normal doğum yapcam diye de o riske atmayın lütfen

Özel hastanelerde normal doğumu destekleyen ve teşvik eden doktorlar var ssvd diye geçiyor hatta bulunduğun bölgedeki İzel hastanelerde ki doktorları araştırman gerek özellikle Instagram hesaplarına bak orada özellikle paylaşıyorlar

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim araya 3 buçuk yıl girdi ona rağmen yine de sezeryan doğum oldu ikinci doğumum da normal doğumu denemiyorlar risk taşıdığı için özelde doğum yaptım ki sezryan sonrası kendinizi de 2. Ye normal doğum yapcam diye de o riske atmayın lütfen
Herkeste aynı olmuyor bak risk taşıyordu diyorsun bir de bunu ssvd destekleyen doktor bulmak lazım yoksa kimse kolay kolay yapmıyor. Dikişlerin patlama riski olduğu için

Kzlar çok teşekkür ederim bakalım bnde zorlamam normal diye riske girmem bakım dikkt ediyoz ama rabbim bilir 2 ci olursa 2 yıl önce den sezeryan olurum bide bnm rahim darmis doktor kızımı zor aldım deddi çocuğu rahim içe çekmiş nerde ise bebeğimi kayıp ediyodum son zmnlar hareketi azalmıştı zaten demek ondanmis rabbim bna bağışladı şükür doğuma duygusal olarak agliyarak girdim gulerek çıktım dünyaya bı daha gelsem anne olurum çok güzel bir duygu allhim olmuyanlarada versin kızım benim herseyim tüm acılarımı uzuntulerimi alıyor şükürler olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar