Sezeryan doğumda eşim girebiliyor mu ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sblbzogeyik tarafından oluşturulan Sezeryan doğumda eşim girebiliyor mu ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,351 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan doğumda eşim girebiliyor mu ?
Konbuyu başlatan Sblbzogeyik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sblbzogeyik

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Eşimde benimle girsin istiyorum ama daha sormadım doktora acaba alıyorlar mı bilgisi olan var mi
Dr ye göre değişir canım devlette almıyorlar ama özelde de Dr insiyatifine göre artık ama onlarda son zamanlarda pandemiden dolayı almıyorlar konuşman lazım

AleynaT

Kayıtlı Üye
rank
Ameliyat ortamı olduğu için almazlar , bende doğum bekliyorum çoğu hastaneyle görüştüm maalesef , normal doğumda da pandemiden dolayı ya almıyorlar yada doktor inisiyatifine bağlı 1 kişi alıyorlar .. Bu bahsi geçenler özel hastaneler!

Sblbzogeyik

Kayıtlı Üye
rank
Ameliyat ortamı olduğu için almazlar , bende doğum bekliyorum çoğu hastaneyle görüştüm maalesef , normal doğumda da pandemiden dolayı ya almıyorlar yada doktor inisiyatifine bağlı 1 kişi alıyorlar .. Bu bahsi geçenler özel hastaneler!
Yaaa inşallah alırlar benimki de özel hastane
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dr ye göre değişir canım devlette almıyorlar ama özelde de Dr insiyatifine göre artık ama onlarda son zamanlarda pandemiden dolayı almıyorlar konuşman lazım
İnşallah alırlar en iyisi doktorla şimdiden görüşmek

Tüm sayfalar yüklendi.