Sorum var Sezeryan dogumu? normal dogummu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nara.mecid tarafından oluşturulan Sezeryan dogumu? normal dogummu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan dogumu? normal dogummu?
Konbuyu başlatan nara.mecid
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar 4 gun sonra sezeryan olucam ilk hamileligim heyecanliyim korkuyorum sizce dogru kararmi verdim? Yani dusunuyorum normal dogumda cok ozur dilerim yirtilma olsa bile dikis ayni dikis korkuyorum bilmiyorum sezeryan secmekle dogru kararmi verdim aslinda tek korkum ameliyyat olmam endiseliyim Allah herkesin yardimcisi olsun (Benim icinde dua edin lutfen)

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar 4 gun sonra sezeryan olucam ilk hamileligim heyecanliyim korkuyorum sizce dogru kararmi verdim? Yani dusunuyorum normal dogumda cok ozur dilerim yirtilma olsa bile dikis ayni dikis korkuyorum bilmiyorum sezeryan secmekle dogru kararmi verdim aslinda tek korkum ameliyyat olmam endiseliyim Allah herkesin yardimcisi olsun (Benim icinde dua edin lutfen)
Rabbim önce sağlık versin inşallah doktorunuz size ne önerdi ben sezeryan oldum açıkçası ömür boyu seni her yerden etkiliyor bel ağrısı felan olsun normal doğum sağlıklı diyorlar genelde ama buna sen değilde doktor karar vermeli açıkçası yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar