Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar bugün bir hastaneye gittim sezeryan ücreti sordum kaçıncı sezeryan dediler 3cu olacak bu ddm fiyat farki varmış saçma değil mi yoksa her hastane de mi öyle
Birinci ikinci diye fiyat mı değişiyormuş duymadım canım bende ikinci sezaryanı olacam üç hastaneden fiyat aldık böyle bir soru sorulmadı sadece ikiz gebelik mi tek mi diye soruldu
Kızlar bugün bir hastaneye gittim sezeryan ücreti sordum kaçıncı sezeryan dediler 3cu olacak bu ddm fiyat farki varmış saçma değil mi yoksa her hastane de mi öyle
Bende dogum yapacağım hastaneye sordum orası da aynı 2.sezeryan ve 3.sezeryan arasinda 1000tl gibi bir fiyat farkı var benimki 2.olacagi için daha düşük bir tanıdığım aynı yerde 3.sezeryani yapti 1000tl daha fazla ödedi genelde aynı herhalde uygulama
Birinci ikinci diye fiyat mı değişiyormuş duymadım canım bende ikinci sezaryanı olacam üç hastaneden fiyat aldık böyle bir soru sorulmadı sadece ikiz gebelik mi tek mi diye soruldu
Valla çok şaşırdm soramadım fark neymiş saçma sapan bir şey bütün hastaneler öyle mi diye merak ediyorum yarın başka hastaneye gidicem inşallah orda öyle bsy yoktur ya
Duyunca çok şaşırdım saçma yani bide az buz değil bin tele fark aliyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Valla çok şaşırdm soramadım fark neymiş saçma sapan bir şey bütün hastaneler öyle mi diye merak ediyorum yarın başka hastaneye gidicem inşallah orda öyle bsy yoktur ya
Yok canım ya öyle saçmalık mı olur her doğumda farklı alınırsa bu insanlar nasıl doğum yapsın hele ki şu zamanda bence canım başka hastaneye sor onlar sizi kandırıyor