Sezeryan olanlar varmı kizlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşenurrr tarafından oluşturulan Sezeryan olanlar varmı kizlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,020 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan olanlar varmı kizlar
Konbuyu başlatan Ayşenurrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Ayşenurrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün bir hastaneye gittim sezeryan ücreti sordum kaçıncı sezeryan dediler 3cu olacak bu ddm fiyat farki varmış saçma değil mi yoksa her hastane de mi öyle

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Birinci ikinci diye fiyat mı değişiyormuş duymadım canım bende ikinci sezaryanı olacam üç hastaneden fiyat aldık böyle bir soru sorulmadı sadece ikiz gebelik mi tek mi diye soruldu

K

Kizçem

Guest
Kızlar bugün bir hastaneye gittim sezeryan ücreti sordum kaçıncı sezeryan dediler 3cu olacak bu ddm fiyat farki varmış saçma değil mi yoksa her hastane de mi öyle
Bende dogum yapacağım hastaneye sordum orası da aynı 2.sezeryan ve 3.sezeryan arasinda 1000tl gibi bir fiyat farkı var benimki 2.olacagi için daha düşük bir tanıdığım aynı yerde 3.sezeryani yapti 1000tl daha fazla ödedi genelde aynı herhalde uygulama

Ayşenurrr

Kayıtlı Üye
rank
Birinci ikinci diye fiyat mı değişiyormuş duymadım canım bende ikinci sezaryanı olacam üç hastaneden fiyat aldık böyle bir soru sorulmadı sadece ikiz gebelik mi tek mi diye soruldu
Duyunca çok şaşırdım saçma yani bide az buz değil bin tele fark aliyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Daha neler duycaz ayrımı neymiş onu merak ettim
Valla çok şaşırdm soramadım fark neymiş saçma sapan bir şey bütün hastaneler öyle mi diye merak ediyorum yarın başka hastaneye gidicem inşallah orda öyle bsy yoktur ya

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Duyunca çok şaşırdım saçma yani bide az buz değil bin tele fark aliyolar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla çok şaşırdm soramadım fark neymiş saçma sapan bir şey bütün hastaneler öyle mi diye merak ediyorum yarın başka hastaneye gidicem inşallah orda öyle bsy yoktur ya
Bencede gereksiz yani canım

Yok canım ya öyle saçmalık mı olur her doğumda farklı alınırsa bu insanlar nasıl doğum yapsın hele ki şu zamanda bence canım başka hastaneye sor onlar sizi kandırıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar