Sezeryan sinrasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde حببتى❤️ tarafından oluşturulan Sezeryan sinrasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,729 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan sinrasi
Konbuyu başlatan حببتى❤️
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün 18 gün oldu doğum yapalı ilk sezeryanimdi sizce korse takmalimiyim bugünden itibaren biraz agrimda dikişlerin etrafını hafif bisekilde dokunduğunda bile agriyor ne zmn iyileşir tam olarak

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün 18 gün oldu doğum yapalı ilk sezeryanimdi sizce korse takmalimiyim bugünden itibaren biraz agrimda dikişlerin etrafını hafif bisekilde dokunduğunda bile agriyor ne zmn iyileşir tam olarak
Hala aci hissediyorsan korse takinca uzun surede insanin ic dikisleride sızlıyor çünkü o fazla sıkıyor eski usul sal gibi birşeyle kendini iyi hissedecek şekilde sıkı sar dikiş acıların geçtikten sonra da günlük belirli saat düzeyinde korseye geçersin

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Benim de ayni kuzum hala hafif aci var 😣bide gobegimin ortasi dokundugumda uyusuk. Ne zaman gececek bilmem🤷‍♀️ evet korseyi bende soracaktim iyi olmus sordugun balim🤗

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Benim de ayni kuzum hala hafif aci var 😣bide gobegimin ortasi dokundugumda uyusuk. Ne zaman gececek bilmem🤷‍♀️ evet korseyi bende soracaktim iyi olmus sordugun balim🤗
Bnm de öyle uyuşuk ya çok rahatsZ oluyorum gercektn inşallah geçer en kısa zmnda
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok şükür biraz daha iyim cnm Allah razı olsun sordgun iccin göbeğimin ortası uyuşuk o çok rahatsz edyr bide göbeğinde sarkmış 🤦🏼‍♀️😔dikişlerin üzerinde korkarım öyle kalacak
nasıl oldun canım sezeryan sonrası
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnm gobek sarkmış ya dikişlerin üstünde senin de öylemi yoksa sadece bnde mi kişiden kişiye degisyrmi yoksa. 🤔🙄

Son düzenleme:
Bence doktoruna sor canım çünkü daha ağrın oluyormuş bana taktırmamıştı çünkü

Tüm sayfalar yüklendi.