Sezeryan sonrasi kabizlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elifelif26 tarafından oluşturulan Sezeryan sonrasi kabizlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 426 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan sonrasi kabizlik
Konbuyu başlatan Elifelif26
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Elifelif26

Kayıtlı Üye
rank
4 gün önce sezeryanla doğum yaptım ilk sezeryanim kabızlık sorunu yaşıyorum acil tuvalete çıkmak için neler yapabilirim korkuyorum dikişler için bir sıkıntı olur mu diye birde ara ara kasigima sancı girip cikiyo nadir ama günde 2 .3 falan iyileşme surecimi bunlar? Yardim ederseniz sevinirim

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Bol sıvı tuket canım 20 gun falan corba tarzı ye hep kuru incir hurma varsa onlardan ye kabızlıga bırebır hem bebegın karnı agrımaz hem sut olur

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
4 gün önce sezeryanla doğum yaptım ilk sezeryanim kabızlık sorunu yaşıyorum acil tuvalete çıkmak için neler yapabilirim korkuyorum dikişler için bir sıkıntı olur mu diye birde ara ara kasigima sancı girip cikiyo nadir ama günde 2 .3 falan iyileşme surecimi bunlar? Yardim ederseniz sevinirim
Hayırlı olsun bebeğin canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah. Kabızlık için bol sıvı tüket suyu bol iç. Benim doğumlar normal ama doğumdan çıktığım gibi kayısı meyve suyu içmeye başlıyorum ben çok faydası oluyor dene istersen geçmiş olsun

Elifelif26

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun bebeğin canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah. Kabızlık için bol sıvı tüket suyu bol iç. Benim doğumlar normal ama doğumdan çıktığım gibi kayısı meyve suyu içmeye başlıyorum ben çok faydası oluyor dene istersen geçmiş olsun
Sağol canım teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamam teşekkür ederim canım

Tüm sayfalar yüklendi.