Sezeryan sonrası ödem acill

• Konbuyu başlatan Brm
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Brm tarafından oluşturulan Sezeryan sonrası ödem acill başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,132 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan sonrası ödem acill
Konbuyu başlatan Brm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Brm
B

Brm

Guest
Kizlar sezeryan doğum yaptim hic ödemim yoktu derken doğumdan sonra 2
3. Gün ayaklarım davul gibi şişti bacaklarımda dahil böyle sorun yaşayan varmı ne yapmam lazım

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
3. Gün ayaklarım davul gibi şişti bacaklarımda dahil böyle sorun yaşayan varmı ne yapmam lazım
Canım bol su tuket yinede tuzlu yememeye özen göster birde bebeğiniz emzirirken ayaklarını yere sallama mümkünse otur ama ayaklarını uzat o zaman ödemin azalır bende ilk hamileligimde ödem olmuştum sana söylediklerimi uyguladım çok şükür ödemimi üzerimden atmıştım 😇

Bende sezeryan olduğum gün doktor ameliyat sonrası gelip ödem olur ayakların bacakların şişer korkma bunlar normal birkaç gün sonra normale döner demişti

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun kuzum. Tuzlu şeyler tüketmemeye özen göster, bol su iç. Rabbim şifa versin

Tüm sayfalar yüklendi.