Sorum var Sezeryan Sonrası

• Konbuyu başlatan HACErr
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde HACErr tarafından oluşturulan Sezeryan Sonrası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 459 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan Sonrası
Konbuyu başlatan HACErr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alyaa🌷🌷
H

HACErr

Guest
Bugün sezeryanın 25. Günü hala dikiş yerimde ağrı var ve belimde inanılmaz bir ağrı var bebeğimi beşiğine koyup kaldıramıyorum bu normal mi aynı şeyleri yaşayan var mı kendimi çok kötü hissediyorum hem ruhsal hem fiziksel

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bugün sezeryanın 25. Günü hala dikiş yerimde ağrı var ve belimde inanılmaz bir ağrı var bebeğimi beşiğine koyup kaldıramıyorum bu normal mi aynı şeyleri yaşayan var mı kendimi çok kötü hissediyorum hem ruhsal hem fiziksel
Öncelikle geçmiş olsun canım sezaryan yeri ağrısı bir zaman gitmiyor dikiş yeri birde acı eşiğin düşükse baya devam ediyor o acı. Bel ağrısı ise doğumdan sonra aniden anlamadan belini narkoz etksiinde haraket ettirdiysen ondan olmuştur.

Geçmiş olsun canım ama bende sezeryanla doğum tapdım. 10gunluge kadar benim ağrılarım gitmişdi çok az hiss ediyodum

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk doğumumda hiç ağrım olmadı doğum yaptıktan 3 saat sonra yürümeye başladım Benim de sezeryandı biraz acı eşiğiyle alakalı bir de ağır kaldıracak hareketler ani hareketler yapma bu ikinci hamileliğim İnşallah ilki gibi olur🙏

gunesh

Kayıtlı Üye
rank
4 ay önce oldum ben de. Dikişyeri agrısı dokununca var sadece. Belagrı ben de cok çektim hatta fıtık oldum diye korktum. Hala daha zorlasam belim tutuluyo ama bi iki haftadır geçti bebeğin bezini değişirken kucağima alırken eskisi gibi tutulmuyo

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Cok geçmiş olsun canım o bel ağrısı hemen gecmiyo ne yazık ki 🥴🥴benim bi sene oldu ama halen ara ara çok ağrı olur inşallah senin öyle olmaz herkeste aynı olmuyo canım

Tüm sayfalar yüklendi.