Sezeryan sonrasi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elifelif26 tarafından oluşturulan Sezeryan sonrasi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,422 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan sonrasi
Konbuyu başlatan Elifelif26
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elifelif26

Elifelif26

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sezeryan dogum yapalı yarin 1 hafta olucak dikiş yerimin altında morluk var böyle dağınık bir şekilde biraz fazlaydı ama gün gün azaldı neden olur bu normal mi ben iltihap diye korktum ama yara yerinde akıntı falan hiç birsey yok şükür birde ne zaman sonra yan yatmaya başladınız ? Dikisim iple değil bu arada yapıştırma deniliyor sanırım doktor ugrassanda açamazsın demişti

Gözde ÇELİK

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba devlette Hastanesi'nde mi sezeryan oldunuz acaba. Yapıştırma dikiş dediniz de bende o dikişten olmuştum ilk kızımda çok iyiydi. Ama şimdi zımba dikişe geçilmiş devlet hastenlerinde öyle duydum doğru mu acaba

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba devlette Hastanesi'nde mi sezeryan oldunuz acaba. Yapıştırma dikiş dediniz de bende o dikişten olmuştum ilk kızımda çok iyiydi. Ama şimdi zımba dikişe geçilmiş devlet hastenlerinde öyle duydum doğru mu acaba
Her devlet hastanesi için mi geçerli bilmiyorum ama arkadaşım yeni doğum yaptı estetik dikiş yapıldı zımba falan yok

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Her devlet hastanesi için mi geçerli bilmiyorum ama arkadaşım yeni doğum yaptı estetik dikiş yapıldı zımba falan yok
Zımba olmaz bence
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arkadaş geçen oldu yapıştırma dedi

Gözde ÇELİK

Kayıtlı Üye
rank
Benim görümcem zımba dikis oldu ve iyilesemedi çok kötü geçti o yüzden çok korkuyorum bende . Dikiş yeri ağrı bir acı zimbanin delikleri ayrı bir acı. Heleki bide onları sökerken çok kötü olmuş. Belkide iptal edildi . Bi ara geçildi diye duymuştum çünkü

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar