Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hanimlar ben 33+1 hamileyim.sezeryan.olacam.ama bellim.cok agriyor.gece uyaninca sabah uyaninca adim.atamicak.durumda olyrm neden erken dogum.riskimi aceba
Hanimlar ben 33+1 hamileyim.sezeryan.olacam.ama bellim.cok agriyor.gece uyaninca sabah uyaninca adim.atamicak.durumda olyrm neden erken dogum.riskimi aceba
Bende sezeryan oldum kendi istedim benim doğumdan bir gece once nişanım geldi ve bebek inanılmaz derecede hareketliydi benim de belim ve bacak kasıklarım çok ağrıyordu kramplar giriyordu bence normal sonuçta doğum yaklaşıyor ve bebeğin kilosuda artıyor o yüzden de olabilir
Annem erkek bebekte çok bel ağrısı olduğunu söylemişti aynı senin gibi anlatıyordu doğum yapacağı zamanları bi doktoruna danış istersen sancına falan baksınlar
Bebek ağırlaştığı için bel, sırt, kasık ağrıları gayet normal bunu sadece bebeğin ağırlığı olarak düşünme onun plasenta ve suyu da var. Sancı sadece belde olmaz bu haftadan sonra bol dinlenmeye özen göster