Sorum var Sezeryan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anne olacağım tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,512 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan Anne olacağım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bugün doktora gittim bebeğim 3 gün önce doğum pozisyonu almıştı bugün gittim doktor çocuk ters kafası göğsüme doğru dönmüş yani arık geri dönmez sezeryanla alırız dedi daha günüm var hocam dedi illa beni sezeryanla alacak gibi sert sert konuştu haftaya gel bAkalım dedi bebiş gayet iyi sorun yokken daha haftam da varken 36 haftalığına sezeryan dedi durdu bende bi doktor değiştirmek amacıyla haftaya özel hastaneye gidecem kızlar uzun oldu ama moralim bozuk canlarim

Kızlar bugün doktora gittim bebeğim 3 gün önce doğum pozisyonu almıştı bugün gittim doktor çocuk ters kafası göğsüme doğru dönmüş yani arık geri dönmez sezeryanla alırız dedi daha günüm var hocam dedi illa beni sezeryanla alacak gibi sert sert konuştu haftaya gel bAkalım dedi bebiş gayet iyi sorun yokken daha haftam da varken 36 haftalığına sezeryan dedi durdu bende bi doktor değiştirmek amacıyla haftaya özel hastaneye gidecem kızlar uzun oldu ama moralim bozuk canlarim
Daha 36 haftalıksın acaba başka bi sorun mu gördü canım benim

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Aslında dr lar şimdi kolay kolay sezeryan yapmıyor ama dondukten sonra tekrar ters olanda duymamıştım. Bir bildiği vardır sanırım. Sezeryan ya da normal yeter ki ikiniz iyi olun da ne olursa olsun bakımın güzel olduktan sonra ikisi de inan farketmiyor. Hayırlısıni istemek lazim.

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Yok canım olsa söylemez mi herşey gayet güzel dedi
Herşey normalse (maşallah) neden 36. hafta erken bana göre erken doğuma giriyor. En az 38. hafta olmalı sezeryan bir saat bile fazlsdsn kalsa onun için çok yararlı belki bebeğin dönecek hiç belli olmaz canım bence başka bir doktorunda görüşünü al ona göre karar ver

Anne olacağım

Kayıtlı Üye
rank
Herşey normalse (maşallah) neden 36. hafta erken bana göre erken doğuma giriyor. En az 38. hafta olmalı sezeryan bir saat bile fazlsdsn kalsa onun için çok yararlı belki bebeğin dönecek hiç belli olmaz canım bence başka bir doktorunda görüşünü al ona göre karar ver
Aynen canım benim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum doktor haklı da olabilir şimdi o neye göre karar verdi bilemeyiz sonuçta bebeğin veya senin hayatın tehlikeye girsin istemezsin için rahat olucaksa başka bir doktora da görün

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Bencede baska doktora git canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar