Sorum var Sezeryan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melisa Doğan tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,779 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan Melisa Doğan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Sezeryan oldum bir hafta olacak nerdeyse çok agrım var hala,,sankı hıc ıyılesmeyecek gıbı hıssedıyorum sızler,de nasıl oldu bu durum dostlar
Canım dikişlerinde hiç kızarıklık şişme yada sarı akıntı vs var mı belki iltihaptan ağrıyordur ama daha yeni ameliyat olmuşsun hafif ağrın olması da normal ama sen bi kadın doğuma git ultrasonla dikişlerini kontrol etsinler bence bi sıkıntı mı var iç dikişlerinde diye belki ağrı kesici de yazarlar ben geralgin içiyordum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sezeryan oldum bir hafta olacak nerdeyse çok agrım var hala,,sankı hıc ıyılesmeyecek gıbı hıssedıyorum sızler,de nasıl oldu bu durum dostlar
Benim hiç ağrım olmamıştı kuzum 50 gün oldu ama ne doğumdan sonra nede 1 hfata 1 ay sonra üşütmüğ olabilir misin.yada enfeksiyon kaptırmış 🤔

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Dikiş yerinde kızarıklık Sarı akıntı yoksa korkma canım daha yenisin zamanla iyileşecek bol su iç ve yürüyüş yap ev içinde faydasını görürsün

Melisa Doğan

Kayıtlı Üye
rank
Ben 1 hafta tek başıma kalkamadım cnm korse takk o seni rahatlatacakk
Teşekkür ederim ❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dikişlerinde bir gariplik yani sulanma, akıntı, kızarıklık yoksa korkma. Yinede içinin rahatlaması için doktora görünebilirsin
Teşekkür ederim🙏💕

Dikişlerinde bir gariplik yani sulanma, akıntı, kızarıklık yoksa korkma. Yinede içinin rahatlaması için doktora görünebilirsin
Teşekkür ederim🙏💕
Dikiş yerinde kızarıklık Sarı akıntı yoksa korkma canım daha yenisin zamanla iyileşecek bol su iç ve yürüyüş yap ev içinde faydasını görürsün
Teşekkür ederim ❤️🙏

Teşekkür ederim🙏💕
Teşekkür ederim ❤️🙏
Bugün onuncu günün hala sancım var özellikle gaz sancısı mahvoldum
Size de çok geçmiş olsun💕🙏

Teşekkür ederim🙏💕
Teşekkür ederim ❤️🙏
Bugün onuncu günün hala sancım var özellikle gaz sancısı mahvoldum
Size de çok geçmiş olsun💕🙏
Canım dikişlerinde hiç kızarıklık şişme yada sarı akıntı vs var mı belki iltihaptan ağrıyordur ama daha yeni ameliyat olmuşsun hafif ağrın olması da normal ama sen bi kadın doğuma git ultrasonla dikişlerini kontrol etsinler bence bi sıkıntı mı var iç dikişlerinde diye belki ağrı kesici de yazarlar ben geralgin içiyordum
Çok teşekkür ederim💕🙏

Tüm sayfalar yüklendi.