Sezeryan +

• Konbuyu başlatan Kız annesi
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kız annesi tarafından oluşturulan Sezeryan + başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 390 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan +
Konbuyu başlatan Kız annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fadimana
K

Kız annesi

Guest
Kızlar merhaba. 36 haftalık gebeyim. Nst de bugün çook az sancı çıktı. Doktor korkacak brsy yok dedi. Sezeryan olacak dogumun doktor 2 hafta daha beklet em diyor acaba sancı ilerler mi korkuyorum. Dua edin birşey olmasın İNŞALLAH.🤲🏻 Yaşayan varmı acaba boyle bir durumu

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım sancı olması normal bende de 37 de sancılarım başlamış doktor bir hafta daha en az bekletmem lazım dedi erken diye ilaç verdi kasılmaları durdursun diye gelecek hafta nst de sancı yüksek çıkmıştı doğum başlamış 38+2 de sezaryana alındım

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba. 36 haftalık gebeyim. Nst de bugün çook az sancı çıktı. Doktor korkacak brsy yok dedi. Sezeryan olacak dogumun doktor 2 hafta daha beklet em diyor acaba sancı ilerler mi korkuyorum. Dua edin birşey olmasın İNŞALLAH.🤲🏻 Yaşayan varmı acaba boyle bir durumu
İlerlemez ama normalde de zaten 38 haftayı bekliyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar