Sorum var Silik çizgi mi acil yardım hanımlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Turunculusarılı tarafından oluşturulan Silik çizgi mi acil yardım hanımlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Silik çizgi mi acil yardım hanımlar
Konbuyu başlatan Turunculusarılı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Turunculusarılı

Turunculusarılı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanımlar🌸Reglim yaklaşık altı gün gecikti,normalde yaşadığım bir durum değil. bunun üzerine avox erken gebelik test yaptım yapar yapmaz aşırı silik bir şey gördüm test tarafının hemen kenarında ,ekliyorum yorumlar mısınız bu işlere yabancıyım planladığım bir şey de olmadığı için çok bilmiyorum şimdiden çok teşekkürler, 🙏🏻

Ekli dosyalar

• IMG_3465.jpeg
    IMG_3465.jpeg
    84.7 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_3461.jpeg
    IMG_3461.jpeg
    558.7 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_3453.jpeg
    IMG_3453.jpeg
    229.5 KB · Görüntüleme: 4

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, testteki silik çizgi gebelik belirtisi olabilir. Ancak, çizginin silik olması hormon seviyenizin henüz düşük olduğunu gösteriyor olabilir.

**Önerilerim:**

* **Kan Testi Yaptırın:** En kesin sonuç için bir sağlık kuruluşuna başvurarak kanda gebelik testi (Beta HCG) yaptırmanız en doğrusu olacaktır.
* **Testi Tekrarlayın:** Birkaç gün sonra (2-3 gün) aynı marka veya farklı bir marka gebelik testi ile tekrar deneyin. Hormon seviyeniz yükseldikçe çizgi daha belirginleşecektir.
* **Doktorunuza Danışın:** Her ihtimale karşı bir doktora danışmanız ve durumu değerlendirmesi önemlidir.

Umarım her şey yolundadır! 🙏

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar