Kuzum hamilelikte hormonlar gerçekten çok değişik bir şekilde yer değiştiriyor benim neredeyse 9 ay yani doğuma kadar sürmüştü her şeye sinirlenir oluyordum Yani yere çatal dahi düşse çatala kızıyordum duygusallık desen hat safhadaydı benim dediğim gibi doğuma kadar sürdü ama umarım sen çabuk atlatırsın Bu dönemeKizlar merhaba nasilsiniz tallılarım kizlar sinirlərim iyice bozuldu hep aliyorum nedense hep sinirleniyorum cücük şeylerde hamilelik iyice beni deyiştirdi bu kac ay sürercok duyqusal ve cok sinirleniyorum benimkibi olan varmi
![]()
Hamilelikte herşeye ağlama birtek bende olmadi sanırsamKizlar merhaba nasilsiniz tallılarım kizlar sinirlərim iyice bozuldu hep aliyorum nedense hep sinirleniyorum cücük şeylerde hamilelik iyice beni deyiştirdi bu kac ay sürercok duyqusal ve cok sinirleniyorum benimkibi olan varmi
![]()
Hamilelikte herşeye ağlama birtek bende olmadi sanırsam![]()
İnşallah canim yaKuzum hamilelikte hormonlar gerçekten çok değişik bir şekilde yer değiştiriyor benim neredeyse 9 ay yani doğuma kadar sürmüştü her şeye sinirlenir oluyordum Yani yere çatal dahi düşse çatala kızıyordum duygusallık desen hat safhadaydı benim dediğim gibi doğuma kadar sürdü ama umarım sen çabuk atlatırsın Bu döneme
Duyqusaliq desen var sinir desen varHamilelikte herşeye ağlama birtek bende olmadi sanırsam![]()
Bacim bu durum sende yasaniyorsa ne mutlu, kiymetini bilİnşallah canim yahaketen kendimden nefret edesim geliyor canavara dönmüşüm saki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Duyqusaliq desen var sinir desen var![]()
Herkez ağlıyor hamileikte bir ağlamak bende yok
Hormonlar yer değiştirmiş sizdeBacim bu durum sende yasaniyorsa ne mutlu, kiymetini bilben hamile kaldim butun hormonal durumlari kocam yasadi, cocuk dogdu lohusaliktaki butun hormonal durumlari kocam yasadi, çocuk büyüyor gene butun duygusal durumlari kocam yasiyor
ben hicbirsey anlamadim bu durumdan
![]()
Ben doğum yapalı 4 ay oldu bazen durduk yere sinirlerim bozuluyor ağlıyorum, hala devam ediyor benim yaniKizlar merhaba nasilsiniz tallılarım kizlar sinirlərim iyice bozuldu hep aliyorum nedense hep sinirleniyorum cücük şeylerde hamilelik iyice beni deyiştirdi bu kac ay sürercok duyqusal ve cok sinirleniyorum benimkibi olan varmi
![]()