Sorum var Sinirlərim bozuluyormu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sona tarafından oluşturulan Sinirlərim bozuluyormu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 508 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sinirlərim bozuluyormu
Konbuyu başlatan Sona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba nasilsiniz tallılarım kizlar sinirlərim iyice bozuldu hep aliyorum nedense hep sinirleniyorum cücük şeylerde hamilelik iyice beni deyiştirdi bu kac ay sürer 🥺cok duyqusal ve cok sinirleniyorum benimkibi olan varmi 🤦🏻‍♀️

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kizlar merhaba nasilsiniz tallılarım kizlar sinirlərim iyice bozuldu hep aliyorum nedense hep sinirleniyorum cücük şeylerde hamilelik iyice beni deyiştirdi bu kac ay sürer 🥺cok duyqusal ve cok sinirleniyorum benimkibi olan varmi 🤦🏻‍♀️
Kuzum hamilelikte hormonlar gerçekten çok değişik bir şekilde yer değiştiriyor benim neredeyse 9 ay yani doğuma kadar sürmüştü her şeye sinirlenir oluyordum Yani yere çatal dahi düşse çatala kızıyordum duygusallık desen hat safhadaydı benim dediğim gibi doğuma kadar sürdü ama umarım sen çabuk atlatırsın Bu döneme

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte herşeye ağlama birtek bende olmadi sanırsam 😂

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum hamilelikte hormonlar gerçekten çok değişik bir şekilde yer değiştiriyor benim neredeyse 9 ay yani doğuma kadar sürmüştü her şeye sinirlenir oluyordum Yani yere çatal dahi düşse çatala kızıyordum duygusallık desen hat safhadaydı benim dediğim gibi doğuma kadar sürdü ama umarım sen çabuk atlatırsın Bu döneme
İnşallah canim ya 🤦🏻‍♀️haketen kendimden nefret edesim geliyor canavara dönmüşüm saki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hamilelikte herşeye ağlama birtek bende olmadi sanırsam 😂
Duyqusaliq desen var sinir desen var 🤦🏻‍♀️🤣

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah canim ya 🤦🏻‍♀️haketen kendimden nefret edesim geliyor canavara dönmüşüm saki

Duyqusaliq desen var sinir desen var 🤦🏻‍♀️🤣
Bacim bu durum sende yasaniyorsa ne mutlu, kiymetini bil ☺️ ben hamile kaldim butun hormonal durumlari kocam yasadi, cocuk dogdu lohusaliktaki butun hormonal durumlari kocam yasadi, çocuk büyüyor gene butun duygusal durumlari kocam yasiyor 🤦 ben hicbirsey anlamadim bu durumdan 🤷

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Herkez ağlıyor hamileikte bir ağlamak bende yok😬🤣

Bacim bu durum sende yasaniyorsa ne mutlu, kiymetini bil ☺️ ben hamile kaldim butun hormonal durumlari kocam yasadi, cocuk dogdu lohusaliktaki butun hormonal durumlari kocam yasadi, çocuk büyüyor gene butun duygusal durumlari kocam yasiyor 🤦 ben hicbirsey anlamadim bu durumdan 🤷
Hormonlar yer değiştirmiş sizde 🤣

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ben doğum yapalı 4 ay oldu bazen durduk yere sinirlerim bozuluyor ağlıyorum, hala devam ediyor benim yani😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar