Sorum var Sinirlerim cok bozukk

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gamze cetin tarafından oluşturulan Sinirlerim cok bozukk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 363 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sinirlerim cok bozukk
Konbuyu başlatan gamze cetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

gamze cetin

Kayıtlı Üye
rank
Sinirim cok bozuk 6bucuk aylik hamileyim kayinpederim bizde kaliyo 10 gun oldu sabah 7de uyanip kajvalti hazirliyorum mutfaktan cikamiyorum arkadaslar sinirim cok bozuk benim kendime hayrim yok bide gelip bende kaliniyo cok sinirliyim cookk

Rukiye27

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Sinirim cok bozuk 6bucuk aylik hamileyim kayinpederim bizde kaliyo 10 gun oldu sabah 7de uyanip kajvalti hazirliyorum mutfaktan cikamiyorum arkadaslar sinirim cok bozuk benim kendime hayrim yok bide gelip bende kaliniyo cok sinirliyim cookk
Eşinle konuş cnm sana da yazık iki canlisin başka evladı yok mu gitsin orda kalsın evine gitsin yani eşinin bunu göz ardı etmemesi lazım cnm Allah yardımcın olsun inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ah seni çok iyi anlıyorum kayınpederm bizedw arada bir gelir gelimce de beni deli eder 🤦🏻‍♀️. Bende sen gibi hiç bir şeyini eksik etmem hem hamileyken geldi ki hamişe ikem Allah var kalkıp hiç bir şey hazırlamadım zaten mide bualntıaıdnan ölüyordum 🤦🏻‍♀️. Son aylarda erken doğum riskim vardı o yüzden annemim yanıma gelmiştim oğlum doğdu ondan sonra çocukla mı ilgişem onun mu karnını doyur artık sinirlerim bozuluyordu hayır geldiği yetmez gibi eşim eve gelmeden torununu kucağına bile almıyordu 🤦🏻‍♀️bende 3. Günden sonra suratımı asmaya başlıyordum hep yada bilerek eşimle tartışırdım 😂😂sonra oda gidersi

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Çok haklısın çok zor bir durum hele de hamileyken daha da zor oluyor birilerine tahammül etmek ama sabret kırmak doğru olmaz canım kendi babanı düşün ben bizim gelin babamı istemese ağlamaktan hastalanırdım herhalde eşlerimizin anne babası bizim de anne babamız eşinle mutluysan huzurunu bozmana değmez diye düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Güzel bir dille söyle baba çok zorlanıyorum falan de eşler genelde ailelerine gerçek düşüncelerini açıkça söyleyemeyebiliyor işi ona bırakma inşaAllah anlayış gösterir kayınvalideme ben öyle yaptım eşim işe gittikten sonra beraber uyurduk

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Her kim olursa olsun hamile insandan iş bekleyene aşırı sinir oluyorum kolay değil iki can taşımak bide kayınpederleri anlamıyorum gelinsin öz kızı değil belki uzanacaksin belki şort askılı gezeceksin kendi evinde rahat ettirmiyorlar insana Allah sabır versin ben hamileyken bı bardak bile kaldirmadim valla tehlikeli gebeliğim vardı olmasada riske atıp hizmet etmezdim sanırım ben hayırsız gelinim😂😂

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Böyle insanlardan nefret ediyorum düsüncesizler isde insan düşünür ya hamile biri yormak olurmu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar