Sıra yok doktora gidemedim 🥺 bı bakar mısınız

• Konbuyu başlatan İnşirah 0824
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İnşirah 0824 tarafından oluşturulan Sıra yok doktora gidemedim 🥺 bı bakar mısınız başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 573 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sıra yok doktora gidemedim 🥺 bı bakar mısınız
Konbuyu başlatan İnşirah 0824
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mucizebebekim
İ

İnşirah 0824

Guest
Merhabalar arkadaşlar ben 6+5 günlük hamileyim henüz hiç doktora gidemedim iki kere sağlık ocağına gittim 8 gün sonrası için de hastaneye sıra aldım ancak alabildik sırayı gittiğimde keseyi de bebeği de kalp atışini da duyarım inşallah değil mi

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar arkadaşlar ben 6+5 günlük hamileyim henüz hiç doktora gidemedim iki kere sağlık ocağına gittim 8 gün sonrası için de hastaneye sıra aldım ancak alabildik sırayı gittiğimde keseyi de bebeği de kalp atışini da duyarım inşallah değil mi
Duyulur 7 haftanın sonları oluyor bebek de görünür bence kalp atışı da

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Hastaneye erken gitmiş biri olarak en ideal 8.hafta bence çünkü 6+4 de gittiğimde hüsranla dönmüştüm 2 hafta nasıl geçti bilmiyorum hiç çok zordu bebek yokmu diye düşünmekten uyuyamadım günlerce

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
8 haftalıkken hem bebek gorunuyor hem kalp atısı canım bi sıkıntı yoksa kanama falan sıra bulunca gidebilirsin acele etmene gerek yok

Bebeklerim

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle acele etme derim ikinci gebeligim daha 4 haftalikken gittim 2 haftadir perisan oldum yok kese bozuk dediler yok kanama var icerde dediler simdi de bebek görünmuyo dediler hic ama hic acele etme bence en iyisini yaparsin gec gitmekle

Acemi anne

Kayıtlı Üye
rank
8 haftadan önce gitme kese görünmeyebilir boşyere üzülürsün

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah cnm o zamana duyulur geç de kalmamışsın erken gidince bakmıyo doktorlar

Mucizebebekim

Kayıtlı Üye
rank
Bende 5 haftalik gittim ama gebe oldugumu bilmedigimden 5 haftalik dedi kese var bebek gorunmuyo lekelenmem olmustu adet sanmistim dusuk riski var yatiralim seni dedi igne prpgeston bitamin verdi yatmadim cunku lekelenme olabiliyor ilk baslarda özel hastaneydi 6 haftalik gittim kalp atisi olusmus dendi bikac gun sonra kanama oldu kostum sorun yok bebek canli dediler suan 8 haftaligiz korkular ediseler biymiyor simdide acaba kalbi hala atiyormu diye korkuyorum bekle kanaman yoksa gitme 8 hafta olsun bebisini gör gel insallah allah hepimize yardim etsin saglikla gelistirsin selametle kucagimiza alalim insallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar