Sırt ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevilll tarafından oluşturulan Sırt ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,100 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sırt ağrısı
Konbuyu başlatan Sevilll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra çelik

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar merhaba 38+3 günlük hamileyim bazen sirtim cok agriyor böyle bir.agri yaşayan var mı acaba bilgi verebilir.misiniz

Sevilll

Kayıtlı Üye
rank
Son haftalardasın canim normal az kalmiş biraz daha sabret sağlıkla gelsin inşaallah 😊
Cok sağol cnm benim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok yaşadım normal cnm ztn günün de gelmiş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Teşekkür ederim cnm benim normalde cuma günü dogumum vardi antijen de korona testim pozitif çıktı ama pcr negatif çıktı herhangi bir belirti yok. Ama yinede kanda enfeksiyon çıktığı için dogumum ertelendi bugun de sırtım agriyinca korktum gerci daha önce de ara ara oluyordu ama böyle karışık bir durumla karşı karşıya kalınca herseyden korkuyorum.

Çok yaşadım normal cnm ztn günün de gelmiş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Teşekkür ederim cnm benim normalde cuma günü dogumum vardi antijen de korona testim pozitif çıktı ama pcr negatif çıktı herhangi bir belirti yok. Ama yinede kanda enfeksiyon çıktığı için dogumum ertelendi bugun de sırtım agriyinca korktum gerci daha önce de ara ara oluyordu ama böyle karışık bir durumla karşı karşıya kalınca herseyden korkuyorum.

Tüm sayfalar yüklendi.