Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sizce ben mi abartıyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ALEYNA TAŞ" data-source="post: 187193" data-attributes="member: 3760"><p>Yok ilk başta gelip kalır sen yokken hazır 3-4 gün dedi bende dedim sen iştesin o tek başına evin içinde ne alaka ben kendi abimi bırakmam benim bir sürü eşyam var zaten ne alaka mahremiyet denen bişey var dedim sonra lafı çevirdi çay içer kalkar dedi hayır benim sinirlendiğim konu bizi o kadar aşağıladı kendi suçunu kabul etmedi üstüne ben onun yüzünden korona oldum elin kızına baktım hamile halimle bide yüzsüz gibi bize mi gelecek arabayla geliyolar bide adam her yerde fellik fellik geziyor ya daha geçen gün birinin düğününe gitmiş yine olursa başka kalacak yerde var gitsin dışarda otursunlar ben zaten temizlik takıntısı olan insanım ben evde yokken de evime kimsenin girmesini istemiyorum eşim çalışmaktan ne temizliği yapacak sanki ben teyzeme gitsem bana çay içer kalkar der 3-4 gün burda kal der abisine de gerek yok nemrut suratlı eşimi az ezmedi onda salaklık ki hala ses edemiyor ben onun yerine deli oluyorum böyle davranmasına ...Bu arada muska için evet sordum teyzeme almıyormuş tatlı gibi bişey alın camideki çocuklara dağıtın demiş en hayırlı hoca para almayandır zaten</p><p>[automerge]1644997059[/automerge]</p><p></p><p>Canım abisi sonuçta benim evde olmayacağımı bilmiyor daha hamileyim sonuçta bünye çabuk kapıyor herşeyi eşim diyebilir Feyza rahatsız diye otursunlar dışarda evde ne var ben kendi ailemi misafir etmiyorum korkumdan kusura bakmasın oda böyle sorumsuz bi insanı bi zahmet çağırmayıversin bu insanlar şu durumda nasıl ev ev dolanıyolar bilmiyorum abisi rahatsız değil belki ama ben rahatsızım bu durumdan açıkçası neyse zaten gelemez sırf gelmesin diye evdeyim gitmedim coronayım dicem gitsin ne hali varsa görsün benim ne günahım var benim ailem gelmiyor niye ben kendimi düşünmek zorundayım kimin ne düşündüğü umrumda değil gitsin dışarda buluşsunlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ALEYNA TAŞ, post: 187193, member: 3760"] Yok ilk başta gelip kalır sen yokken hazır 3-4 gün dedi bende dedim sen iştesin o tek başına evin içinde ne alaka ben kendi abimi bırakmam benim bir sürü eşyam var zaten ne alaka mahremiyet denen bişey var dedim sonra lafı çevirdi çay içer kalkar dedi hayır benim sinirlendiğim konu bizi o kadar aşağıladı kendi suçunu kabul etmedi üstüne ben onun yüzünden korona oldum elin kızına baktım hamile halimle bide yüzsüz gibi bize mi gelecek arabayla geliyolar bide adam her yerde fellik fellik geziyor ya daha geçen gün birinin düğününe gitmiş yine olursa başka kalacak yerde var gitsin dışarda otursunlar ben zaten temizlik takıntısı olan insanım ben evde yokken de evime kimsenin girmesini istemiyorum eşim çalışmaktan ne temizliği yapacak sanki ben teyzeme gitsem bana çay içer kalkar der 3-4 gün burda kal der abisine de gerek yok nemrut suratlı eşimi az ezmedi onda salaklık ki hala ses edemiyor ben onun yerine deli oluyorum böyle davranmasına ...Bu arada muska için evet sordum teyzeme almıyormuş tatlı gibi bişey alın camideki çocuklara dağıtın demiş en hayırlı hoca para almayandır zaten [automerge]1644997059[/automerge] Canım abisi sonuçta benim evde olmayacağımı bilmiyor daha hamileyim sonuçta bünye çabuk kapıyor herşeyi eşim diyebilir Feyza rahatsız diye otursunlar dışarda evde ne var ben kendi ailemi misafir etmiyorum korkumdan kusura bakmasın oda böyle sorumsuz bi insanı bi zahmet çağırmayıversin bu insanlar şu durumda nasıl ev ev dolanıyolar bilmiyorum abisi rahatsız değil belki ama ben rahatsızım bu durumdan açıkçası neyse zaten gelemez sırf gelmesin diye evdeyim gitmedim coronayım dicem gitsin ne hali varsa görsün benim ne günahım var benim ailem gelmiyor niye ben kendimi düşünmek zorundayım kimin ne düşündüğü umrumda değil gitsin dışarda buluşsunlar [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sizce ben mi abartıyorum