Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sizce doğru mu yaptım?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ayshe❣️" data-source="post: 189768" data-attributes="member: 4774"><p>Amin canım inşallah ama artık cidden umursamıcam naparsa yapsın günah onun ama asla hakkımı helal etmiyorum ona da dedim zaten</p><p>[automerge]1645209953[/automerge]</p><p></p><p>Bide diyor ki "Ufak şeylere takılma milletin yanında ben sütten çıkmış ak kaşıgım buna inan" bu ne demek yaptım ama benden daha kötülerini yapanlar var demek değil mi</p><p>[automerge]1645210089[/automerge]</p><p></p><p>Sinir oluyorum ister istemez ama bundan sonra telefonuna bakmıcam artık umursamıcam yani görmezden gelmek gibi değil ama artık benim umrumda olmadığını anlamasını sağlayacağım ben ona her zaman seni kıskanmaktan vazgeçtiğim zaman sana olan sevgimden şüphe et demiştim bundan sonra biraz da o sıkıntı etsin seviyor mu sevmiyor mu niye umursamıyor niye ilgisiz die birazda o kafayı yesin</p><p>[automerge]1645210172[/automerge]</p><p></p><p>Sinir oluyorum ister istemez ama bundan sonra telefonuna bakmıcam artık umursamıcam yani görmezden gelmek gibi değil ama artık benim umrumda olmadığını anlamasını sağlayacağım ben ona her zaman seni kıskanmaktan vazgeçtiğim zaman sana olan sevgimden şüphe et demiştim bundan sonra biraz da o sıkıntı etsin seviyor mu sevmiyor mu niye umursamıyor niye ilgisiz die birazda o kafayı yesin </p><p></p><p>Zaten bu sondu bundan sonra ciddi diyorum umrumda değil bunaldığım yetmiyor gibi bide üstüne aptal yerine koyuyor beni bana değer vermeyene bende değer vermicem bu saatten sonra</p><p>[automerge]1645210263[/automerge]</p><p></p><p>Sinir oluyorum ister istemez ama bundan sonra telefonuna bakmıcam artık umursamıcam yani görmezden gelmek gibi değil ama artık benim umrumda olmadığını anlamasını sağlayacağım ben ona her zaman seni kıskanmaktan vazgeçtiğim zaman sana olan sevgimden şüphe et demiştim bundan sonra biraz da o sıkıntı etsin seviyor mu sevmiyor mu niye umursamıyor niye ilgisiz die birazda o kafayı yesin </p><p></p><p>Zaten bu sondu bundan sonra ciddi diyorum umrumda değil bunaldığım yetmiyor gibi bide üstüne aptal yerine koyuyor beni bana değer vermeyene bende değer vermicem bu saatten sonra </p><p></p><p>Anlasa keşke ama anlamaz ondan dolayı bu gerçekten ona bu konuda son ikazimdi bundan sonra naparsa yapsın yoruldum artık takip etmekten çünkü olan yine bana oluyor karşıma çıkan şeyler beni üzüyor bundan sonra o üzülsün</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ayshe❣️, post: 189768, member: 4774"] Amin canım inşallah ama artık cidden umursamıcam naparsa yapsın günah onun ama asla hakkımı helal etmiyorum ona da dedim zaten [automerge]1645209953[/automerge] Bide diyor ki "Ufak şeylere takılma milletin yanında ben sütten çıkmış ak kaşıgım buna inan" bu ne demek yaptım ama benden daha kötülerini yapanlar var demek değil mi [automerge]1645210089[/automerge] Sinir oluyorum ister istemez ama bundan sonra telefonuna bakmıcam artık umursamıcam yani görmezden gelmek gibi değil ama artık benim umrumda olmadığını anlamasını sağlayacağım ben ona her zaman seni kıskanmaktan vazgeçtiğim zaman sana olan sevgimden şüphe et demiştim bundan sonra biraz da o sıkıntı etsin seviyor mu sevmiyor mu niye umursamıyor niye ilgisiz die birazda o kafayı yesin [automerge]1645210172[/automerge] Sinir oluyorum ister istemez ama bundan sonra telefonuna bakmıcam artık umursamıcam yani görmezden gelmek gibi değil ama artık benim umrumda olmadığını anlamasını sağlayacağım ben ona her zaman seni kıskanmaktan vazgeçtiğim zaman sana olan sevgimden şüphe et demiştim bundan sonra biraz da o sıkıntı etsin seviyor mu sevmiyor mu niye umursamıyor niye ilgisiz die birazda o kafayı yesin Zaten bu sondu bundan sonra ciddi diyorum umrumda değil bunaldığım yetmiyor gibi bide üstüne aptal yerine koyuyor beni bana değer vermeyene bende değer vermicem bu saatten sonra [automerge]1645210263[/automerge] Sinir oluyorum ister istemez ama bundan sonra telefonuna bakmıcam artık umursamıcam yani görmezden gelmek gibi değil ama artık benim umrumda olmadığını anlamasını sağlayacağım ben ona her zaman seni kıskanmaktan vazgeçtiğim zaman sana olan sevgimden şüphe et demiştim bundan sonra biraz da o sıkıntı etsin seviyor mu sevmiyor mu niye umursamıyor niye ilgisiz die birazda o kafayı yesin Zaten bu sondu bundan sonra ciddi diyorum umrumda değil bunaldığım yetmiyor gibi bide üstüne aptal yerine koyuyor beni bana değer vermeyene bende değer vermicem bu saatten sonra Anlasa keşke ama anlamaz ondan dolayı bu gerçekten ona bu konuda son ikazimdi bundan sonra naparsa yapsın yoruldum artık takip etmekten çünkü olan yine bana oluyor karşıma çıkan şeyler beni üzüyor bundan sonra o üzülsün [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sizce doğru mu yaptım?