Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sizde boylemisiniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Begüm😊" data-source="post: 80561" data-attributes="member: 249"><p>Hayır oyun sadece bir örnekti yani ben yanlış anlamazsan birşey demek isterim zaten evlenir evlenmez çocuk yapmaya biraz karşıyım ben önce eşler biraz tanısın birbirini bir alışsınlar evlilikte aslında iki birey bir alışma sürecine giriyor ki siz yan yana bile gelememişsiniz iş yüzünden maalesef iyice ev eş evlilik hayatı düzene oturduktan sonra çocuk yapma taraftarıyım bu şekilde hem evliliğe adapte olup hem çocuk doğması fikrine alışmaya çalışnak yerine tek bir şeyw odaklanmış oluyoruz. Senin yaşadığında tam olarak bu her iki duruma da alışmaya çalışıyorsun ama bak kendin de diyorsun severek evlendik diye bunları bu sıkıntışarıda elbet aşarsınız ama bu ladar stres olmaz tarlım karnındaki bebeto da strese giriyor onu üzmek istemeyiz biraz daha olayları düşünmemeye çalış başka birşeye yönelt kendini. Ben çok geirldiğimde resim yaparım mesela ağzım burnum her yerim boya içinde kalır ama sonunda rahatlamış olarak kalkarım başından</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Begüm😊, post: 80561, member: 249"] Hayır oyun sadece bir örnekti yani ben yanlış anlamazsan birşey demek isterim zaten evlenir evlenmez çocuk yapmaya biraz karşıyım ben önce eşler biraz tanısın birbirini bir alışsınlar evlilikte aslında iki birey bir alışma sürecine giriyor ki siz yan yana bile gelememişsiniz iş yüzünden maalesef iyice ev eş evlilik hayatı düzene oturduktan sonra çocuk yapma taraftarıyım bu şekilde hem evliliğe adapte olup hem çocuk doğması fikrine alışmaya çalışnak yerine tek bir şeyw odaklanmış oluyoruz. Senin yaşadığında tam olarak bu her iki duruma da alışmaya çalışıyorsun ama bak kendin de diyorsun severek evlendik diye bunları bu sıkıntışarıda elbet aşarsınız ama bu ladar stres olmaz tarlım karnındaki bebeto da strese giriyor onu üzmek istemeyiz biraz daha olayları düşünmemeye çalış başka birşeye yönelt kendini. Ben çok geirldiğimde resim yaparım mesela ağzım burnum her yerim boya içinde kalır ama sonunda rahatlamış olarak kalkarım başından [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Sizde boylemisiniz