Sizdede Makat karalıgı oldumu kizlarya

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinoplu tarafından oluşturulan Sizdede Makat karalıgı oldumu kizlarya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 802 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizdede Makat karalıgı oldumu kizlarya
Konbuyu başlatan Sinoplu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mhmmdns

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 2. Hamileligim esmerim daha oncede hafif karalik vardi makatta ama simdi sanki dahada artmis cok rahatsiz oluyorum bi oneriniz varmiya lutfen

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 2. Hamileligim esmerim daha oncede hafif karalik vardi makatta ama simdi sanki dahada artmis cok rahatsiz oluyorum bi oneriniz varmiya lutfen
Normal canım hamilelikte pigment dengemiz bozulduğu için kararmalar olabiliyor. Anüs çevresi vulva meme başları göbek çizgisi koltuk altı hatta yüz bölgesinde bile olabiliyor doğum sonrası 3 4 ay gibi bir sürede eski tonuna dönecektir.

Sinoplu

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım hamilelikte pigment dengemiz bozulduğu için kararmalar olabiliyor. Anüs çevresi vulva meme başları göbek çizgisi koltuk altı hatta yüz bölgesinde bile olabiliyor doğum sonrası 3 4 ay gibi bir sürede eski tonuna dönecektir.
Insallah canm sagol cvbin icin kimiside lekeler gecmiyo filan dedilerde işte

Mhmmdns

Kayıtlı Üye
rank
Benim geçti yüzümde göbeğinde ve dediğin özel yerlerde var di Bugün farkettim geçmiş. Çok canım sıkılıyordu. 2 aylik olduk biz çok şükür. Ama sezeryan göbeği kaldı.başkaproblemler oluyor .doğum sonrası

Tüm sayfalar yüklendi.