Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Normal canım hamilelikte pigment dengemiz bozulduğu için kararmalar olabiliyor. Anüs çevresi vulva meme başları göbek çizgisi koltuk altı hatta yüz bölgesinde bile olabiliyor doğum sonrası 3 4 ay gibi bir sürede eski tonuna dönecektir.
Normal canım hamilelikte pigment dengemiz bozulduğu için kararmalar olabiliyor. Anüs çevresi vulva meme başları göbek çizgisi koltuk altı hatta yüz bölgesinde bile olabiliyor doğum sonrası 3 4 ay gibi bir sürede eski tonuna dönecektir.
Benim geçti yüzümde göbeğinde ve dediğin özel yerlerde var di Bugün farkettim geçmiş. Çok canım sıkılıyordu. 2 aylik olduk biz çok şükür. Ama sezeryan göbeği kaldı.başkaproblemler oluyor .doğum sonrası
Tasaetmeyin geciyo karbonat falan sürüpyıkadım sirke li su sürdüm peçeteyle ama onun için sürmedim altimdasivilce gibi sigillmi onuda bilmiyom oyuzden sürdüm geçmedi.belki onlar rengi açıldı bilmiyom