Sohbet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Beyza🌸🌸 tarafından oluşturulan Sohbet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 639 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sohbet
Konbuyu başlatan Beyza🌸🌸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar nasılsınız ❤️ aranıza katılımıyorum fazla aktif olamıyorum napyosnz özledim sizi 🫶

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kızlar nasılsınız ❤️ aranıza katılımıyorum fazla aktif olamıyorum napyosnz özledim sizi 🫶
Yoldayım kuzum evime gidiyorum şükür mide bulantısı ile baş etmeye çalışıyorum 😂😂hayır sadece araba da bulanması normal mi ya 🤦🏻‍♀️. Sen ne yapıyorsun canım nasılsın

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Yoldayım kuzum evime gidiyorum şükür mide bulantısı ile baş etmeye çalışıyorum 😂😂hayır sadece araba da bulanması normal mi ya 🤦🏻‍♀️. Sen ne yapıyorsun canım nasılsın
Bende ıyiyim kuzum kızım bana mum tuturyo arabada bulanması normal bence Benim hep bulanıyo midem arabaya binince bebįş kaç aylık oldu kuzum ❤️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Bende ıyiyim kuzum kızım bana mum tuturyo arabada bulanması normal bence Benim hep bulanıyo midem arabaya binince bebįş kaç aylık oldu kuzum ❤️
Bebeş iki aylık teyzesi büyüyor oda maşallah 🤩 . Aynen kuzum zaten sadece arabada bulanıyor yoksa yok 😂😂prenses nasıl

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.