Sorum var Sohbet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğimin Annesi tarafından oluşturulan Sohbet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 225 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet
Konbuyu başlatan Miniğimin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sürekli canım bişyler istiyor bu normal mi sizce sizde durumlar nasıl. Eşim canımın istediği hiç bişeyi almak istemiyor ama benim canım çok istiyor bazen zorla aldırabiliyorsam aldırıyorum anca sadece ben mi böyleyim 😟

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar sürekli canım bişyler istiyor bu normal mi sizce sizde durumlar nasıl. Eşim canımın istediği hiç bişeyi almak istemiyor ama benim canım çok istiyor bazen zorla aldırabiliyorsam aldırıyorum anca sadece ben mi böyleyim 😟
İlk aylar yani resmen 16. Haftaya kadar mide bulantısından öldüğüm için çok şey istemedim ama canım bir ara aşırı pasta istemişti 😂😂eşim sağolsun pastaneye götürüp istediğimi aldırmıştı. Onun dışında çok bir şey çekmedi bir ara yaprak sarması çekmişti bir gün sonra yapmıştım 😂😂

Miniğimin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
İlk aylar yani resmen 16. Haftaya kadar mide bulantısından öldüğüm için çok şey istemedim ama canım bir ara aşırı pasta istemişti 😂😂eşim sağolsun pastaneye götürüp istediğimi aldırmıştı. Onun dışında çok bir şey çekmedi bir ara yaprak sarması çekmişti bir gün sonra yapmıştım 😂😂
Ben de kızıma hamileyken o haftalara kadar hiç bişey yiyememiştim mide bulantısından ama bunda çok farklı canım sürekli canım bişeyler istiyor özellikle hazır pizza tost gibi şeyler anlamadım

Raziyye

Kayıtlı Üye
rank
Cann anlya bilyorum bende bebek erkek
Benim 4 hafdaligmda tatli cekdi canm o kadar cekdici hic bi sheyi bu kadar isdemishdim bana soylediler senin kzn olacak ama ultrasyonda erkek oldugu anlashldi ben yatmadm gece evde olan malzemelerle yapdm biwe yidim bide 24 hafdadaym suan canm dun baklava cekdi yaprak kofde yani bunlari hala yapmadm ama diyorlarki bebek isdyo nebilm mucize bir shey

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ben de kızıma hamileyken o haftalara kadar hiç bişey yiyememiştim mide bulantısından ama bunda çok farklı canım sürekli canım bişeyler istiyor özellikle hazır pizza tost gibi şeyler anlamadım
Yaa benim canım ilk başta kokusunu alınca istiyordu sonra o kokuya fazla maruz kalınca aynı dakika içinde tiksinti geliyordu allahtan 😂😂çok sürmedi bu tiksinti

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Benim canım 19. Haftadan sonra her gördüğümü istemeye başladı ondan öncesi kusmalı kabus olduğu için kilo bile vermiştim sağolsun eşim hep alırdı almasa kıyamet kopardı 😄😄 benim hamilelik aşırı sinirli geçer benim sinirler tavan yapar yani o yüzden fazla kimseyle görüşmek istemem canım bir şey isterse ya anneme yada eşime söylerdim

Tüm sayfalar yüklendi.