Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar. Hamilelikte başlayan bir ağrım var. Sol tarafta kaburga altında ağrı oluşuyor şişiyor patlayacak gibi. Yemek yedikten sonra otururken hatta yürürken bile başlıyor. Sebebini anlayamadım. Sizde de aynı sorunu yaşayan var mı?
Merhaba kızlar. Hamilelikte başlayan bir ağrım var. Sol tarafta kaburga altında ağrı oluşuyor şişiyor patlayacak gibi. Yemek yedikten sonra otururken hatta yürürken bile başlıyor. Sebebini anlayamadım. Sizde de aynı sorunu yaşayan var mı?
Ayaklarını uzatıyo oraya canım benim de öyle ilk basta aşağı iteklerdi simdi 36. Haftadayim kaburgalarimin altindan resmen çıkacak gibi oluyo yani normal