Sorum var Sol karın agrisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Sol karın agrisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 300 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sol karın agrisi
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Karnımın sol tarafına biraz sancı gibi ağrı geliyor gidiyor.yumurtada sol taraftaki iğneden önce hep sağ taraf ağrırdi şimdi de sol tarafa kramp geliyor özellikle ilişkiden 1 saat sonra falan bu normal midir neyin belirtisi olabilir
Gebe degilsin dimi catlama ignesi vurdrudugnu hatriliyorum belke ondandir doktorna sor en iyi o bilir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Karnımın sol tarafına biraz sancı gibi ağrı geliyor gidiyor.yumurtada sol taraftaki iğneden önce hep sağ taraf ağrırdi şimdi de sol tarafa kramp geliyor özellikle ilişkiden 1 saat sonra falan bu normal midir neyin belirtisi olabilir
Doktora danışman daha iyi olur kuzum

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bu dediğimi ümitlebdirmek için yazmıyorum ama ben hamile olduğumu bilmediğim öğrendiğim ayda bu lanet ağrıyor çok çektim. Hatta anı haraket edince anı sancı girerdi aniden uzaninxa girerdi tabi o zaman bende enfeksiyon da vardı ama aynı zamanda hamileymisim de baya geç olmuştu öğrenelk. En iyisi doktora git canım

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Bu dediğimi ümitlebdirmek için yazmıyorum ama ben hamile olduğumu bilmediğim öğrendiğim ayda bu lanet ağrıyor çok çektim. Hatta anı haraket edince anı sancı girerdi aniden uzaninxa girerdi tabi o zaman bende enfeksiyon da vardı ama aynı zamanda hamileymisim de baya geç olmuştu öğrenelk. En iyisi doktora git canım
Çok şiddetli değil ağrılar bir anda geliyor 5 10 dakika sürüyor tabi çok ağrıyor ama şiddetli değil

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Canim. Melikemmm malesef bilgim yok. Bu konularda ama. Yinede yazmak istedim ne kadar çok. İstediğini görüyorum en yakın zamanda hayırlı şekilde sende evlat sahibi olursun insallah🤲🤲🤲aminnnnnnnn

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar