Sorum var Son 7 gün sezeryana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tülay ŞİRAY tarafından oluşturulan Son 7 gün sezeryana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 408 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Son 7 gün sezeryana
Konbuyu başlatan Tülay ŞİRAY
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alyaa🌷🌷

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kızlar dua edin son 7 günüm kaldı doğuma bayramdan Sonra Allah nasip ederse bebeğim kucağıma almama az kaldı bayram da doktor açilden giriş yaptır Bi muane ol dedi 2 yada 3 günü giderim Bi hastaneye
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar dua edin son 7 günüm kaldı doğuma bayramdan Sonra Allah nasip ederse bebeğim kucağıma almama az kaldı bayram da doktor açilden giriş yaptır Bi muane ol dedi 2 yada 3 günü giderim Bi hastaneye
Ay canım hadi hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah 💕 Allah kolaylık versin

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin inşallah canım 🙏🤲

Şəfəq

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımçın olsun sağ salim kucağına alırsın inşaallah 🤲🌹

melibal

Kayıtlı Üye
rank
Merak etme canım benim ben 35.haftamda acil sezeryena alındım. Bebekle 10 gün hastanede kaldik.Ne güzel senin bebiş gününde gelecek hiç korkma Allah bir sekilde anne iç güdüsü veriyor ve agrin sizin olsa bile bebeğinin bir gülüşü yetiyor hemen ayaklaniyorsun. O sırada bütün her şeyi unutuyorsun. Dualarım seninle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım 🤗

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲❤️

Tülay ŞİRAY

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
Allah razı olsun canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merak etme canım benim ben 35.haftamda acil sezeryena alındım. Bebekle 10 gün hastanede kaldik.Ne güzel senin bebiş gününde gelecek hiç korkma Allah bir sekilde anne iç güdüsü veriyor ve agrin sizin olsa bile bebeğinin bir gülüşü yetiyor hemen ayaklaniyorsun. O sırada bütün her şeyi unutuyorsun. Dualarım seninle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım 🤗
Allah razı olsun canım 😇

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar