Sorum var Soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Edaâ tarafından oluşturulan Soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 710 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Soru
Konbuyu başlatan Edaâ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar yqrin 34 haftalik olucam 3 4 gn oldu dktordan geleli doktar ayaklari yukarda kafasi asigida dedi suan karnimin alti argriyo ara gidip gliyo acaba dogum mu basliyo bzn belime arq kirqp qgri gryo
Kuzum bebek doguma hazırlık yapıyor rahme baskı yapıyor buda çeşitli ağırlara sebep oluyor normaldir endişe etme

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar yqrin 34 haftalik olucam 3 4 gn oldu dktordan geleli doktar ayaklari yukarda kafasi asigida dedi suan karnimin alti argriyo ara gidip gliyo acaba dogum mu basliyo bzn belime arq kirqp qgri gryo
Vajınada incelme olabilir benim de 35 haftada öyleydi ayaklarını yukarı dik uzan demişti geldi geçti sende bir avazda kurtulursun inşallah

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Aynı haftada sayılırız canim bugün bendede aynisi oldu dedim bebek geliyor mu ne Allahtan geçti sonradan yalancı doğum ağrilari ama benim erken doğum riskim olduğu için yinede endişeleniyorum kontrole daha var

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar