Sorum var Soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Edaâ tarafından oluşturulan Soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 496 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Soru
Konbuyu başlatan Edaâ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Edaâ

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ilk gbeligim kizima hamilyim dogum baslarsa nasil anlarim yalnci dgum ile grck kasilmari nasil ayrt ederim suqn blim agriyo bzen kasik agrisi var surekli asiga bski yapiyo hp tuvallletim gliyoo yasiyan oldu mu hc tecrubem yok 34 olucm yarin 10gun var kontrolllume

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ilk gbeligim kizima hamilyim dogum baslarsa nasil anlarim yalnci dgum ile grck kasilmari nasil ayrt ederim suqn blim agriyo bzen kasik agrisi var surekli asiga bski yapiyo hp tuvallletim gliyoo yasiyan oldu mu hc tecrubem yok 34 olucm yarin 10gun var kontrolllume
Kız bebege hamile olan annelerde kasik ağrısi alta baskı gibi ağrılar yoruldugunda , yürüdüğünde olur. Erkekte de genelde bel ağrısı oluyor mesela. Gercek sancida duramazsin o kendini belli ediyor . Sık sık olur. Yalnci ise ara ara vurur dinlenince uzaninca geçer. Zaman araligini takip etmek önemli. Her gebelikte su gelir diye biseyde yok.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum yalancı doğum sancıları giderek artan ve sıklaşan bir şiddete sahip değildir ama gerçek doğum sancıları giderek şiddetlenir ve doğuma kadar sıklaşmaya devam ede yalancı kasılmalarda vajinal akıntı olmaz öte yandan gerçek doğum sancılarına vajinadan gelen akıntı ya da kanama eşlik edebilir

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar