Sorum var Sorum var

• Konbuyu başlatan Miniğim mercimeğim🤗
  • Toplam 14 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Miniğim mercimeğim🤗 tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 948 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Miniğim mercimeğim🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
ben Diyarbakır da yaşıyorum canım Genesis pınar tantekin
Kızlar Diyarbakır da yaşayan varmı varsa hangi doktora gidiyorsunuz yada Diyarbakır'da iyi bildiğiniz bir doktor var mı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

çok iyi bir doktor ama rendavulari hep.dolu
Kızlar Diyarbakır da yaşayan varmı varsa hangi doktora gidiyorsunuz yada Diyarbakır'da iyi bildiğiniz bir doktor var mı

M

Miniğim mercimeğim🤗

Guest
ben Diyarbakır da yaşıyorum canım Genesis pınar tantekin

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

çok iyi bir doktor ama rendavulari hep.dolu
Teşekkürler canm benim doktorum çalıştığı hastaneden ayrılmış özel muayenehane açmış buldum inşallah tekrar ona gidecem başından beri takip eden o

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
12 haftalık hamileyim geçen sene de bir düşüğüm oldu kan pıhtılaşmasindan dolayı bide rahim küçüklüğü var hergun iğne vuruluyorum hem düşük için hemde kan sulandırıcı canm
yaaa😟 çok geçmiş olsun çiçeğim inşallah bunu sağ salim kucağına alırsın 🙏🤲

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank

Teşekkürler canm benim doktorum çalıştığı hastaneden ayrılmış özel muayenehane açmış buldum inşallah tekrar ona gidecem başından beri takip eden o
Geçmiş olsun canım madem doktorunu buldun bizim tavsiye edecek doktora ihtiyacın kalmadı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende geçen sene düşük yapmıştım şimdi yeni hamile kaldım Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar