Bayramda hastahaneler açık.olacakmi ki.merak ettim kizlar
C Cicejjkk Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 64 16 Temmuz 2021 #1 Bayramda hastahaneler açık.olacakmi ki.merak ettim kizlar
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 16 Temmuz 2021 #2 Cicejjkk' Alıntı: Bayramda hastahaneler açık.olacakmi ki.merak ettim kizlar Genişletmek için tıkla ... Özeller açık olabilir devlette hastanelerinde acilde nöbetçi doktorlar olur canim bişey olursa acilden giriş yaptirabilirsin
Cicejjkk' Alıntı: Bayramda hastahaneler açık.olacakmi ki.merak ettim kizlar Genişletmek için tıkla ... Özeller açık olabilir devlette hastanelerinde acilde nöbetçi doktorlar olur canim bişey olursa acilden giriş yaptirabilirsin
C Cicejjkk Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 64 16 Temmuz 2021 #3 Zeynoo' Alıntı: Özeller açık olabilir devlette hastanelerinde acilde nöbetçi doktorlar olur canim bişey olursa acilden giriş yaptirabilirsin Genişletmek için tıkla ... Tamam canım özel gidiyorum zaten
Zeynoo' Alıntı: Özeller açık olabilir devlette hastanelerinde acilde nöbetçi doktorlar olur canim bişey olursa acilden giriş yaptirabilirsin Genişletmek için tıkla ... Tamam canım özel gidiyorum zaten
H Hemsireanne Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 50 16 Temmuz 2021 #4 Cicejjkk' Alıntı: Bayramda hastahaneler açık.olacakmi ki.merak ettim kizlar Genişletmek için tıkla ... Dünya yansa hastaneleri kapatmazlar. Acil servisler 7x24 açık doğumhaneler ve yatakli servisler de ayni şekilde. Poliklinik olmaz sadece
Cicejjkk' Alıntı: Bayramda hastahaneler açık.olacakmi ki.merak ettim kizlar Genişletmek için tıkla ... Dünya yansa hastaneleri kapatmazlar. Acil servisler 7x24 açık doğumhaneler ve yatakli servisler de ayni şekilde. Poliklinik olmaz sadece
C Cicejjkk Kayıtlı Üye Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 64 16 Temmuz 2021 #5 Hemsireanne' Alıntı: Dünya yansa hastaneleri kapatmazlar. Acil servisler 7x24 açık doğumhaneler ve yatakli servisler de ayni şekilde. Poliklinik olmaz sadece Genişletmek için tıkla ... Doktor çağırmıştı gidemedim o yüzden sordum poliklinik acık olmaz o zaman
Hemsireanne' Alıntı: Dünya yansa hastaneleri kapatmazlar. Acil servisler 7x24 açık doğumhaneler ve yatakli servisler de ayni şekilde. Poliklinik olmaz sadece Genişletmek için tıkla ... Doktor çağırmıştı gidemedim o yüzden sordum poliklinik acık olmaz o zaman