Kizlar nst kacinci haftada cekiyorlar
S Sukran Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 118 26 Temmuz 2021 #1 Kizlar nst kacinci haftada cekiyorlar
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 26 Temmuz 2021 #2 Sukran' Alıntı: Kizlar nst kacinci haftada cekiyorlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba normalde 32.haftadan sonra cekiyolar ama acil durumlarda daha erken çekildiği de oluyo
Sukran' Alıntı: Kizlar nst kacinci haftada cekiyorlar Genişletmek için tıkla ... Merhaba normalde 32.haftadan sonra cekiyolar ama acil durumlarda daha erken çekildiği de oluyo
S Sukran Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 118 26 Temmuz 2021 #3 Aselaras' Alıntı: Merhaba normalde 32.haftadan sonra cekiyolar ama acil durumlarda daha erken çekildiği de oluyo Genişletmek için tıkla ... Ben 36haftaligm daha cekmemism
Aselaras' Alıntı: Merhaba normalde 32.haftadan sonra cekiyolar ama acil durumlarda daha erken çekildiği de oluyo Genişletmek için tıkla ... Ben 36haftaligm daha cekmemism
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 26 Temmuz 2021 #4 Sukran' Alıntı: Ben 36haftaligm daha cekmemism Genişletmek için tıkla ... Durumunuza göre doktorunuz ister agrı sancı durumuna göre 34de çeken de var 36 da çeken de ama sizin zamanı gelmiş sanki
Sukran' Alıntı: Ben 36haftaligm daha cekmemism Genişletmek için tıkla ... Durumunuza göre doktorunuz ister agrı sancı durumuna göre 34de çeken de var 36 da çeken de ama sizin zamanı gelmiş sanki
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 26 Temmuz 2021 #5 Sukran' Alıntı: Ben 36haftaligm daha cekmemism Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım ben 38+3te doğum yapmıştım nstye bağlanmadım hiç.. doğum acil sezeryan olmuştu zaten 38 haftaya kadarda hiç nst çektirmedi dr
Sukran' Alıntı: Ben 36haftaligm daha cekmemism Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım ben 38+3te doğum yapmıştım nstye bağlanmadım hiç.. doğum acil sezeryan olmuştu zaten 38 haftaya kadarda hiç nst çektirmedi dr
S Sukran Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 118 26 Temmuz 2021 #6 ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Olabilir canım ben 38+3te doğum yapmıştım nstye bağlanmadım hiç.. doğum acil sezeryan olmuştu zaten 38 haftaya kadarda hiç nst çektirmedi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Temmuz 2021 ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Olabilir canım ben 38+3te doğum yapmıştım nstye bağlanmadım hiç.. doğum acil sezeryan olmuştu zaten 38 haftaya kadarda hiç nst çektirmedi dr Genişletmek için tıkla ... Bugun sancim vardi gittim dedi nst de yok goruniyor bende anlamdm
ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Olabilir canım ben 38+3te doğum yapmıştım nstye bağlanmadım hiç.. doğum acil sezeryan olmuştu zaten 38 haftaya kadarda hiç nst çektirmedi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Temmuz 2021 ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Olabilir canım ben 38+3te doğum yapmıştım nstye bağlanmadım hiç.. doğum acil sezeryan olmuştu zaten 38 haftaya kadarda hiç nst çektirmedi dr Genişletmek için tıkla ... Bugun sancim vardi gittim dedi nst de yok goruniyor bende anlamdm