Sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cicejjkk tarafından oluşturulan Sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 685 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum var
Konbuyu başlatan Cicejjkk
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cicejjkk

Cicejjkk

Kayıtlı Üye
rank
Nrb arkadaşlar 35 haftalik hamileyim ama sadece bi yerde toplanıyor oraya baskı yapıyor ve sürekli lavabo ya çıkıyorum doktorum çocuğun başı aşağıya çok baskı yapıyor dedi ondanmi doğum belirtisimi acaba bunlar zaten yürüyemiyorum uyku zaten yok allahim saq salim almayi nasip etsin inşallah

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Nrb arkadaşlar 35 haftalik hamileyim ama sadece bi yerde toplanıyor oraya baskı yapıyor ve sürekli lavabo ya çıkıyorum doktorum çocuğun başı aşağıya çok baskı yapıyor dedi ondanmi doğum belirtisimi acaba bunlar zaten yürüyemiyorum uyku zaten yok allahim saq salim almayi nasip etsin inşallah
Doğum belirtisi değil bebiş rahme pelvik kaslara ve sinirlere baskı yapiyor annesi sende bunu ağrı olarak hissediyorsun suyun kanaman olmadıkça korkma

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bende 34 haftalık gebeyim Canım bebek baş aşağı durdugu için hareketler kisitlaniyo bazen öyle bir direniyoki çıkacak gibi oluyo sancin dinlenince gecmiyosa sanci aralığı 5 dakka ya dustuyse suyun kanaman falan varsa doğum belirtisi bunlar onun harici rahme çok baskı yaptığı için agrilarin olması normal canim korkma sakın sen doğumdan korkarsan bebekte etkilenir ve kendini yukarı çeker doğum olmaz o yüzden bana ebe demişti korkunca bebek kendini yukarı çeker die sağlıkla al insallah kucagina

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Allah bi nefeste kurtarsın az kalmış

Cicejjkk

Kayıtlı Üye
rank
Doğum belirtisi değil bebiş rahme pelvik kaslara ve sinirlere baskı yapiyor annesi sende bunu ağrı olarak hissediyorsun suyun kanaman olmadıkça

Bende 34 haftalık gebeyim Canım bebek baş aşağı durdugu için hareketler kisitlaniyo bazen öyle bir direniyoki çıkacak gibi oluyo sancin dinlenince gecmiyosa sanci aralığı 5 dakka ya dustuyse suyun kanaman falan varsa doğum belirtisi bunlar onun harici rahme çok baskı yaptığı için agrilarin olması normal canim korkma sakın sen doğumdan korkarsan bebekte etkilenir ve kendini yukarı çeker doğum olmaz o yüzden bana ebe demişti korkunca bebek kendini yukarı çeker die sağlıkla al

Allah bi nefeste kurtarsın az kalmış
İnşallah canım insallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar